Tyxo.bg counter
Овца (Коза) – 2012

За представителите на знака Овца (Коза) годината на Дракона ще бъде много по-спокойна от предишната, но те трябва да си направят добра равносметка за допуснатите в миналото грешки и да се постараят да променят някои неща в характера си. Не бива толкова лесно да се поддават на емоциите си и да изпадат в стрес от всяка малка трудност. Ще намерят и добри съветници, които ще бъдат известен коректив на нестабилното им емоционално поведение.
Годината на Дракона ще бъде по-успешна в много направления: бизнес, творчество, създаване на нови контакти. Само че трябва да се действа по-решително и да се остави на заден план прословутата мнителност на тази зодия. Не бива във всичко да се привижда някаква потенциална заплаха, още повече когато няма никакъв повод за подобно нещо Представителите на знака би трябвало да бъдат по-гъвкави и да не изпускат благоприятните ситуации. По отношение на финансовите дела наистина е необходима бдителност, защото е вероятно от прибързване или нерешителност да се стигне до загуби. Ако по някаква причина Козата не може сама да се справи с документацията и финансите си, по-добре ще е да си намери компетентен консултант. Да се учиш от опитните, не е грях и това трябва да стане ясно на всички.
Пролетта ще бъде време на възход, ако Козите работят в сферата на изкуствата, а летните месеци ще са по-благодатни за занимаващите се с бизнес. Независимо от професията за всички ще е добре да създават около себе си една спокойна атмосфера на приятелство. Това не е трудно за Козите, когато се освободят от прекалената си мнителност, а околните инстинктивно усещат кога представителите на знака са откровени. Ранните есенни месеци ще са времето, през което печалбите от различни проекти ще се реализират в значителна степен. Козите могат да си дадат един стабилен отдих, но не бива да пилеят парите си за излишни неща. По-добре би било да ги вложат в трайни инвестиционни проекти.
Романтичния живот може да бъде значително спокоен, що се касае до хората, живеещи с постоянен партньор. Самотните ще имат повече приключения, но не се очертава тенденция за създаване на трайна връзка. По-малко егоизъм в любовта – това е разковничето. И по-малко сцени на ревност.
За здравето си трябва да се грижи най-много Водната Овца, защото при нея неумението да създаде баланс между работа и отдих е потенциална опасност от претоварване на нервната система и изпадане в меланхолични състояния.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68