Tyxo.bg counter
Маймуна – 2012

Ако представителите на знака Mаймуна искат да успеят в годината на Дракона, ще трябва да положат изключително много усилия.  Те ще имат много идеи, но всичко ще става значително по-трудно, отколкото при другите зодии. Въпреки всичко ще проявяват голяма издръжливост и по-упоритите ще могат да се поздравят с успехи. Ако положат усилия да превъзпитат самите себе си, представителите на знака биха могли да имат успешни бизнес начинания, да изградят нови контакти, а творческите личности сред тях да станат твърде популярни не само на национално равнище. Какво би могло да им пречи – импулсивността, склонността да „претупват” работа си, нерядко срещаната сред тях безотговорност и прекалената горделивост. Успеят ли да подтиснат тези свои отрицателни качества, ще пожънат успехи в различни свои изяви и като бизнесмени, и като служители, а и в семейните си отношения.

Добре би било, ако се захванат с различни видове квалификационна дейност или повишаване на своето образование, особено ако по някаква причина не са го довършили. Времето през пролетта е е подходящо за тяхното обучение, докато летните месеци ще бъдат време за утвърждаване в кариерата.
С колегите си и с близките представителите на знака трябва да се държат по-смирено, да забравят своя високомерен тон и навика си да се подиграват. Подобно поведение не само ще им спечели врагове, а ще загубят и от своя авторитет. Когато им се предложи помощ, в каквато и да е посока, трябва да я приемат. Има разлика между гордост и горделивост и никак няма да е зле, да разберат това. С особена сила това важи за Металната Маймуна заради вродената склонност към интриги и конфликти. Водната Маймуна пък трябва да е внимателна в друга посока – може да стане жертва на интриги и заговoри на работното си място, а и в широкия кръг от роднини.
В сферата на любовта представителите на тази зодия ще бъдат по-облагодетелствани, още повече че ще изпитват голяма потребност от любов. За самотните е много вероятно да срещнат човека, с когото да създадат семейство, но прибързаността може да ги доведе до грешка. Пролетта и есента са сезоните, в които копнежът за любов ще бъде силно изострен и тогава Маймуната трябва да внимава да не занемари работата си заради някое романтично увлечение.
Здравословното състояние няма да създава особени проблеми. Едно балансирано съотношение между почивка и работа ще е достатъчна гаранция за добро здраве.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68