Tyxo.bg counter
Петел – 2012

За представителите на знака Петел 2012 година ще бъда твърде разнообразна. Те ще трябва да се борят на няколко фронта, като не на последно място е този, в който ще се наложи да коригират прекалената си амбициозност, жаждата за власт, а понякога и прекаленото си високомерие. Още в края на месец февруари Петлите ще разберат, че не могат да справят с нещата на всяка цена. Нужно е да не прекрачват някои граници, ако искат да вървят напред и да имат подкрепата на близки и колеги. Склонността им да устройват скандали, когато нещо не върви според техните разбирания и желания може да доведе до много неприятни последици.
Всъщност годината би могла да е благоприятна за Петлите, ако се смирят и ако през първите три месеца планират добре начинанията си. Дори да допуснат грешки, при внимателно действие и вслушване в съветите на по-опитните ще могат да реализират успешно бизнес начинанията си. Особено благодатен ще е периодът след месец април.
За хората, които се занимават с изкуства, първата половина на годината ще е по-благоприятна, докато за останалите големите успехи се очертават през лятото и есента. Всичко това ще се случи само ако се прояви трудолюбие и постоянство – нещо, което не е много характерно за представителите на знака. Колкото по-гъвкави са в работата си, толкова по-лесно и успешно ще се справят Петлите. Това с особена сила важи за Огнения Петел, докато Земният Петел трябва да се пази от измами. Той не бива да говори за плановете и бизнеса си с всеки, тъй като това може да доведе до провал на плановете му.
В края на есента могат да се очакват значителни материални печалби, но веднага трябва да кажем, че не е желателно Петелът да се впуска в нови авантюристични начинания. Ако ще се инвестират средства, трябва да е на сигурно.
Известно е, че представителите на знака могат да бъдат добри организатори, когато си наложат самоконтрол. На тази своя способност трябва да разчитат тези, които са служители в различни организации, а това може да ги изведе до по-значимо място в кариерното им развитие.
В сферата на любовта се очертават трудни дни за Петела. Много напрежение, непостоянство в отношенията с любимия човек. Може да се стигне до разрив, ако благоразумието не надделее и не се подходи по-внимателно към конфликтните ситуации.
През годината здравето на Петела ще е в добро състояние, но не са изключени периоди на нервна превъзбуда, особено когато нещата вървят по-трудно.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68