Tyxo.bg counter
Куче - 2012

В годината на Дракона представителите на знака Kуче трябва да бъдат много внимателни към всичко, което предприемат, за да се справят с многото трудности по пътя си. Те обаче са трудолюбиви и упорите хора, а това ще е гаранцията за успешен завършек на техните начинания. Способността им да общуват с останалите и стремежът им да се самоусъвършенстват ще се развият още повече през тази година. Тя  ще е благоприятна и за тези, които имат за цел да повишат образованието си, за квалификационни курсове и изяви в в ново направление.
За да имат успешен бизнес и творчески изяви, родените под знака Куче трябва да се уповават на изключително чувствителната си интуиция. Така няма да пропускат изгодни ситуации, ще долавят точните моменти за реализация на една или друга цел. Именно интуицията ще им подскаже и как да реагират при нови запознанства, защото колкото и да е жалко, Кучето има и врагове.
Често на Кучето ще се налага да разрешава чужди спорове през годината и да се наема с ролята на арбитър дори в личното си семейство. Спокойствие и мъдрост ще са нужни както никога досега. Втората половина на годината ще е по-благоприятна за бизнес, за изява на ново порище в търговията, в банковото дело, а първата ще е добър период за уреждане на семейни проблеми, образование, пътешествия с развлекателна цел. Независимо, че след месец май ще има много примамливи бизнес предложения, Кучето трябва само да се ориентира в ситуациите и лично да проверява информацията, която стига до него. Особена стриктност да се проявява при мащабни финансови операции и обработка на документи.
Финансовото положение ще бъде значително стабилно, а в края на есента се очертават и значителни приходи. След ноември обаче не трябва да се правят значими капиталовложения. Дори да има значителни свободни налични суми, те трябва да се задържат и да не се поема риск с влагането им нови проекти.
През годината представителите на зодия Куче трябва да са много внимателни към отношенията си с любимия човек. Едно пренебрегване на неговите нужди и чувства може да се окаже фатално. Колкото и да е напрегната деловата работа, любовта не бива да бъде забравяна, още повече, че Кучето има необходимост да бъде обичано.
Здравето ще е в добро състояние през годината. По-бдителни трябва да са хората от групата на Металното Куче, тъй като те ще бъдат най-активни на трудовия фронт и има вероятност често да страдат от физическа и умствена преумора, независимо от изключително голямата си издръжливост и работоспособност.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68