Tyxo.bg counter
Свиня (Глиган) – 2012

Годината на Дракона ще бъде почти неутрална за развитието на Глигана. Не могат да се очакват големи постижения, но няма да се случат и събития, които ще доведат до сътресения и провали. Може да се смята, че периодът ще бъде спокоен и представителите на знака ще осъществяват плановете си, ако не си поставят някакви свръх големи цели. Професионалният им живот ще е успешен, те ще затвърдят позициите си, ще бъдат уважавани от колегите си. Не бива да се стремят към началнически постове, да интриганстват и да кроят заговори. Любопитството им към събитията може да им бъде от полза само ако съумеят да запазят неутралитет. Това важи с най-голяма сила за Металната Свиня.
Добре ще е през годината Глиганът да прояви повече усърдие за своя бизнес и да контролира делата си много внимателно. Неговият авторитет, ако е ръководител или бизнесмен, трябва да е безспорен. Нужна е предприемчивост и смелост в начинанията, без да се проявява авантюризъм. Глиганът е доверчив по природа, но и доверието му не бива да е безкрайно, още повече ако вече има съмнения в почтеността на свои партньори или подчинени. Без да дава воля на гнева си, трябва да се освободи от съмненията си, а ако се наложи и от някои хора в обкръжението си, за които е сигурен, че го мамят.
По-благоприятен за разширяване на бизнеса е есенния период. През пролетта и лятото ще е по-благоприятно представителите на знака да се заемат с личните си дела: образование, уреждане на дома, пътешествия.
В семейните отношения ще цари пълно щастие, а самотните представители на знака биха могли да срещнат през летните месеци човека, с когото да създадат една трайна и красива връзка. Годината ще укрепи авторитета на Глигана и широкия роднински кръг, а възможно и  много от роднините да потърсят финансова помощ.
Здравето ще бъде значително стабилно. През пролетните месеци Водният Глиган трябва да бъде по-внимателен към опорно-двигателната си система и при болки в ставите или мускулите да потърси медицинска помощ своевременно. Самолечение по какъвто и да е повод не се препоръчва.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68