Tyxo.bg counter
Мъжете мразят тези шеги

Много е хубаво между влюбените да цари веселие, но, дами, помнете, че мъжете не обичат  да са обект на вашите шеги, дори когато си позволяват сами да се шегуват със себе си.
Може да си въобразявате, че  шегата ви е просто закачка, може да сте чували партньора си да коментира точно този проблем, но внимавайте.
Преди да си отворите устата и да кажете някоя шега за външността на партньора си, спомнете си, че той няма да остане безразличен, ако се опитате да коментирате плешивото му теме, корема му, натежалата снага. Но в интерес на истината и вие няма да изпитате радост, ако той изкаже "шегичка" за нарасналата обиколка на ханша ви, нали. Никога не се шегувайте с това, което може да нарани самолюбието на партньора ви. Преценявайте добре - ако той има буйна коса - можете да си правите шеги с това, но ако растителността по главата му чезне ден след ден, мълчете и толкова.
Табу са шегите на тема способностите му в секса. Той може да се шегува със себе си, вие - никога. И тук внимавайте - той може да ви провокира - не се поддавайте.


Не си позволявайте да се шегувате с нищо, което може да се изтълкува зле от негова страна, ако то засяга майка му. Да не ви дойде наум да се надсмеете над външния й вид, облеклото, уменията й да готви, поведението й в обществото и т. н. Помнете - той може да се шегува с "мамините" избори на дрехи, прическа, решения, може и да критикува, вие - не. Най-добре е да си мълчите, той скоро ще млъкне.

 

Не си правете шеги с подаръците, които ви е поднесъл, дори да се чудите какво е това, което ви е купил, или защо ли е избрал толкова неудачно нещо. Вашият партньор се е постарал при всяко положение - не го подтиквайте към това да почне да забравя празниците или да реши, че никак няма да ви угоди, следователно няма защо да си губи времето да търси подарък. Ако толкова не ви харесва избора му, просто не ползвайте подареното, той скоро ще забрави какво ви е донесъл по някакъв повод.
Едни от най-нетърпимите за мъжете шеги са по повод способността им да обезпечат финансово семейството. Нали се досещате, че тук можете да навлезете в много дълбоки води, особено ако си позволите публично да се произнесете и да го сравните с друг мъж, който по-удачно се справя с изкарването на пари. В края на краищата любимият не е банкомат, може и да не се справя според вашите изисквания, но бъдете деликатни и не засягайте неговото достойнство на тази тема.
Мъжете не обичат да си правите шеги и с уменията им да  извършват дребни ремонтни дейности. Да, наистина възможно е и да треперите от притеснение, когато партньорът ви грабне чука, но не изричайте думите "Той е с две леви ръце" или нещо подобно. Сам ще се откаже, ако си улучи 1-2 пъти пръста, пък и нали него ще го боли.
Въобще внимавайте, когато решите да се шегувате с мъжа до себе си. И най-важното - внимавайте пред кого се шегувате и дали шегата ви не преминава границата към подигравката, а тази граница е твърде деликатна.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68