Tyxo.bg counter
Цветове - сънища

Значения на цветовете според Нострадамус.

Виолетово- в сънищата виолетовото е най-висшият духовен цвят. Той означава мистичност, обединение с духовните сили на Вселената. Виолетовото отхвърля всякаква негативна енергия и влияние, осигурява хармония на личността и способност за достигане на Божественото откровение. Този цвят винаги е смятан за магически, символ на тайнсвеността и невидимите сили. Виолетовото означава, че сънят ви е пророчески.

Бяло- белият цвят е символ на чистотата и съвършенството, на светлината и духовното извисяване, символ на невиността. В сънищата често означава ново начало, нов път и нови стремежи, но също така и нови изпитания. Понякога той често ви предсказва печал и страдания, предупреждава ви за възможна измяна и лъжа. Достойнствата му са вярност и преданост, а недостатъците- нерешителност и равнодушие.


Синьо- този цвят означава спокойствие, духовно извисяване към небесното вдъновение. Това е цветът на истината и хармонията. Синьото ви предвещава, че сънят ви със сигурност ще се сбъдне. Той е символ на защита от злото, предупреждение да не извършвате неправилни действия. Ако ви се падне синята карта или сънувате в синьо- това е много добър за вас сън. Пазете го в тайна.

Оранжево- това е цветът на позитивната енергия. Според мистичните древни представи оранжевото е израз на балансираните емоционални представи. Той означава стремеж към всичко ново, отрицание на миналото и насоченост към бъдещото. Но този цвят по природа е двойствен: от една страна ви предсказва радост и свобода, а от друга – тревоги и безпокойства. Винаги предсказва, че само увереният в себе си ще се справи с препятсвията по пътя му.

Жълто- този цвят означава да се вслушате в собствената си интуиция, в собствения си вътрешен глас. Предсказва ви да се пазите от малодушие, безпомощност и несамостоятелност, да не се откъсвате от реалността и да живеете с мечти. Жълтата карта или сънят в жълто ви предвещават измяна, предателство, завист, препятсвия и забавяне, а също и наклонност към грехове и подлост. Понякога ви вещае болест – на вас или на близките ви.

Черно- за алхимиците черното символизира началото на процеса на духовно развитие. За сънищата този цвят винаги означава объркване и отчаяние, лутане в псутинята, усещане че нищо добро няма да се случи. Черното е символ на мрака, хаоса и смъртта, на бездната, на необятното, на всичко, което ни е непонятно и ни плаши. Този цвят ви вещае нещастие, печал, мъка, траур и отчаяние. Но в същото време той означава период на изпитания, когато всичко старо умира, за да се роди новото начало.

Цветове - сънища II част


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68