Tyxo.bg counter
Овен - 2016

За представителите на знака Овен 2016 ще е една много динамична година, която ще изисква активна дейност и упоритост, защото макар и по-често с благоприятен край, ситуациите понякога ще са доста трудни. Финансовото благополучие ще е ярко изразено,  но много повече ще са романтичните приключения.
Началото на годината ще бъде белязано с малки домашни недоразумения поради сблъсък в разбиранията на поколенията, но това няма да се отрази на семейното разбирателство толкова зле.По-възрастните представители на знака трябва добре да помнят, че младите искат да поемат кормилото на живота си по своите разбирания, поради което не бива да налагат властта си с грубост. Ако не проумеят тази житейска истина и не действат деликатно, всъщност е най-вероятно да навредят на самите себе си и дори да изпаднат в нервни кризи. А истината е, че в семейството могат да постигнат повече с разумни разговори и търпение.

Младите представители на знака е нужно да помнят друга народна мъдрост, а именно "Блага дума железни врати отваря". Вместо демонстративно да декларират желанието си за независимост, ще е по-добре деликатно да говорят за своите желания. Моментът за тези разговори трябва да е точно избран.

В личните отношения с хората извън семейната среда се очакват положителни промени, но и това ще е така при достатъчно търпение. Важно е  да се запазва самообладание при конфликтни ситуации и  се изслушва чуждото мнение. Всеки съвет през тази година трябва да бъде чут и обмислен. Не е задължително да се спазват препоръките на всеки, но няма нищо лошо да се помисли върху тях, особено ако човекът е опитен в дадена сфера от живота.

Хората на бизнеса ще могат да реализират свои важни проекти. Годината предвещава за тях финансова стабилност и възможност за разрастване.
Още през първите месеци на 2016 ще бъдат създадени нови контакти, ще се открият нови възможности за действие. Но отново търпението ще е много важно. Не е желателно да се вземат кредити, да се инвестира, ако всичко не е проучено и обмислено добре.

В първите четири месеца на годината Овните трябва да са съсредоточени именно в  деловите си занимания. Април е твърде рисков  в някои отношения, но може да е и много доходоносен. Много силната енергия може да подтиква и към авантюристични решения, така че импулсивността не е за препоръчване, още повече, че интуицията на Овена не е сред най-силните. 

Летните месеци ще са по-спокойни от гледна точка на деловата ви дейност. По-добре ще е да се ограничат стремежите за инвестиране в нови начинания. Това е период, през който е желателно да се общува само с хора, заслужили доверие, макар че това няма да е винаги възможно.

В началото на есента се очаква отново подем  на деловия фронт, но трябва да  много бдителност към финансовите операции. Нека всичко да е на принципа "три пъти мери, веднъж режи". Силата на информацията да не бъде подценявана нито за миг – това е твърде важно за постигане на целите.

Есенно-зимният период ще донесе много успехи в науката и образованието. Месец май ще е твърде важен за тези, които се ще се явяват на изпити, но през април те трябва да се възползват от могъщата си енергия, да укротят малко желанието си да са все навън сред природата и да попълнят пропуските си в знанията.

С една дума - 2016 година ще е много благодатна за представителите на зодия Овен в делови план, като най-силни ще са месеците април и септември.

Овен - любовен хороскоп за 2016

Овен - здравен хороскоп за 2016

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68