Tyxo.bg counter
Телец - 2016

През 2016 година представителите на знака Телец ще имат възможност да се насладят на един по-хармоничен и спокоен живот. Макар че са твърде динамични личности, те ще бъдат в душевно равновесие и им предстои да променят в положителен план много неща в живота си и в отношенията с другите хора. И макар че не бива да подценяват интригите, които някои от враговете им ще се опитват да създават, като цяло винаги ще успяват да докажат правотата и почтеността си.
В деловата сфера се откриват много големи възможности за Телеца. При умело изградена стратегия хората от този знак ще могат да сключат изгодни договори, да разширят бизнеса си и да създадат нови полезни делови контакти.

 

Важно е Телците да бъдат смели, да не се страхуват и да представят идеите си в точното време и пред точните хора. Колебанията и плахостта няма да доведат до нищо полезно. През тази година ще е добре да се намерят съмишленици, тъй като много от проектите ще бъдат с по-значителни мащаби и на Телеца ще са нужни верни и принципни съдружници.

По отношение на финансовата стабилност се очертава интересна тенденция. От една страна приходите значително ще се повишат, но мащабните проекти ще изискват и по-значителни разходи. Това означава, че представителите на зодията ще трябва добре да си правят сметките и да ограничават максимално някои излишни разходи. В крайна сметка няма да се наложат крайни икономии, но и не бива да се пилеят пари.

През годината е недопустимо да се нарушават законите и различните наредби. Това е твърде важно, тъй като има вероятност дори малките нарушения да станат причина за големи неприятности. С една дума - да не се ходи по ръба на закона. При съмнения за изрядността на договор или сделка, по-добре ще е да се направи консултация със съответните органи или да се наеме специалист. Тези разходи ще бъдат абсолютно оправдани от гледна точка на бъдещия успех.

През януари на 2016 не бива да се бърза със стартиране на бизнес проекти, но през февруари вече това ще е напълно възможно.

Летните месеци, особено юли, ще са твърде значими с оглед цялостния живот на Телците. Тогава  трябва да се отдели достатъчно време както на работата, така и на семейството. Същевременно е нужно да се прояви бдителност към дейностите на конкуренцията и колегите поради голямата вероятност от значителна интрига. Тя може да бъде блокирана още в зародиш при положение, че навреме се вземат мерки.

Есенните месеци ще са ангажирани преди всичко със семейството. Повече средства изисква образованието на децата. Желано отдавна пътешествие може да бъде успешно осъществено. Периодът ще е много благодатен за посещение на музеи, библиотеки и концерти.

Телец - любовен хороскоп за 2016

Телец - здравен хороскоп за 2016


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68