Tyxo.bg counter
Близнаци - 2016

За представителите на зодия Близнаци през 2016 ще бъдат положени основите на нов етап от живота им, който ще започне в следващата година. Годината на Огнената маймуна като цяло ще е благоприятна, но  не бива да вземат важни решения бързо и необмислено. Важно е Близнаците да са почтени във всяко отношение, да са оптимистично настроени и да не се доверяват на хора, които слабо познават. Те ще трябва да мобилизират волята и умствените си способности, за да завършат с успех своите дела както в делови, така и в личен план.

 


Още в началото на годината трябва да бъдат много внимателни с кого работят и да възстановят някои нарушени колегиални връзки. Индивидуализмът няма да им донесе нищо добро, а работата в екип най-често ще бъде увенчана с успех.

Не по-малко важна ще бъде смелостта им в деловите начинания. Никак няма да е удачно да се залага винаги на сигурно. Поемането на известна доза риск е допустимо, особено ако всичко е планирано добре.

Очертава се ясна тенденция за кариерно израстване и то без особени усилия. Нещата ще се случват по един естествен начин и като награда за положените ежедневни усилия, общителност и способност да се реагира своевременно и точно на различните ситуации.

Финансовото положение през годината ще е до голяма степен стабилно, но още през първото шестмесечие е желателно да се изплатят дълговете. През летните месеци ще се наложи да се вземат важни решения за инвестиране на пари в определени цели. Важно е да не се бърза, да се обмислят всички варианти и да се предвиждат евентуалните загуби. През есента Близнаците ще постигнат по-голяма финансова стабилност, тъй като ще имат и по-големи приходи.

Най-силните месеци в делови план ще са февруари, юни и октомври. Тогава могат да се очакват и по-значими промени, като: смяна на работното място, повишаване в службата, твърде успешни сделки и др.

Близнаци -  любовен хороскоп за 2016

Близнаци - здравен хороскоп за 2016

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68