Tyxo.bg counter
Рак - 2016

 

За представителите на зодия Рак настъпващата 2016 година ще бъде твърде интересна в много отношения, но те не бива да забравят едно важно предупреждение –  трябва да са по-борбени, да устояват позициите си. В противен случай не могат да очакват развитие в кариерата си, а и подем в личния си живот. По принцип представителите на тази зодия са чаровни и мили, но често са готови да се примирят с дадено положение и даже не искат да помислят за личните си загуби. В годината на Огнената маймуна това не бива да се допуска.

 

В интерес на истината първата половина от годината наистина ще изисква от Раците пълна мобилизация на физическите и духовни сили. Нужно е внимателно да обмислят действията си, да планират задачите си и да приемат помощ от хора, които са добронамерени и сигурни.
Ракът ще бъде една успешна личност, ако не се затваря в себе си и проявява гъвкавост. Ще постигне една духовна зрялост и през втората половина на 2016 ще има много повече успехи както на деловия фронт, така и в личния си живот.

През пролетта много нови неща могат да се появят в живота на хората от тази зодия. Внезапни предложения за нова работа, възможност да дълго пътуване в чужбина, изненадващи финансови постъпления. Особено внимание трябва да се обърне на една възможност за смяна на работното място, която ще се открие в края на април. Въпреки че ще е значително съблазнително, предложението не бива да се приема веднага, още повече, че ще трябва да се смени и местожителството. Нека всички плюсове и минуси се поставят на везните и тогава да се вземе решение.

От месец август до края на годината се очертават добри финансови сделки, успешни пътувания, нови контакти в сферата на бизнеса. Още в първата половина на септември бъдат започнати нови проекти, които до тези периоди трябва да са обмислени в детайли.
Дори да се появят трудности, те ще бъдат преодолени, а ако Раците потърсят помощ от по-опитни хора, всичко ще бъде само мигновено затруднение. Ракът трябва да помни, че колкото и да е съпътстван от късмета си, сам е двигател на действията си и това да го ръководи непрекъснато през 2016.

В късните есенни месеци финансовото положение на Рака ще е не само стабилно, а значително подобрено благодарение на упоритата работа и успешните проекти, които са реализиране.


Рак - любовен хороскоп за 2016

Рак - здравен хороскоп за 2016


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68