Tyxo.bg counter
Рак - любовен хороскоп за 2016

В личен план 2016 година обещава за представителите на зодия Рак много приятни емоции в сферата на любовта. Много ще са новите запознанства, флиртовете, а и някои по-дълги връзки. И все пак за Рака ще бъде по-добре да се движи сред хора, които добре познава и на които може да разчита, когато става дума за веселие и приятно прекарване на свободното време. В противен случай той може да се усамоти и нищо няма да е в състояние да го извади от това състояние.


Голямата любов може да бъде срещната по време на пътуване, но истината е, че трудно ще се стигне до по-траен съюз. Това обаче не пречи да се изживее романтиката на дните, в които влюбените са заедно. Това ще донесе много радост и душевно спокойствие в живота на Рака.

Само за Раците, родени през юни, е по-вероятно да срещнат човек, с когото ще създадат по-дълготрайна връзка, но не е нужно да се прибързва с евентуален брак.

Да не забравяме, че хората от тази зодия са много чаровни и често са обект на преследване от страна на другия пол, а това означава, че любовният им живот поне ще е интересен.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68