Tyxo.bg counter
Лъв - 2016

За представителите на зодия Лъв предстои една изпълнена с много емоции 2016 година.  Те трябва да се научат на повече доверие към хората, особено към тези, с които имат общ бизнес. На първо място е важно да се приключат някои стари проекти и да се изчистят всякакви финансови задължения. Много от деловите задачи ще изискват изключително разнообразни умения, различни контакти, а това невинаги е по силите на сам човек. И тук се явява нещо интересно – не е желателно представителите на знака да разпиляват силите си, като помагат на други хора да реализират своите проекти, но те самите трябва да приемат всякаква помощ. Малко егоистично, но това е.

 

Още през първия месец  Лъвовете ще имат възможност да се убедят колко полезна може да бъде работата в екип и колко добре е да се доверяваш на хора с доказани качества в дадена област. През първите месеци на годината представителите на знака не трябва да се впускат в големи бизнес начинания, защото ще похабят много напразни усилия. По-добре ще е да използват времето да планират проекти, чието успешно начало може да бъде положено през март. Нужно е да се въоръжат и с точна информация.

Април  ще е един силен период и Лъвовете могат да се посветят на деловите си задачи пълноценно и да разчитат на разбиране и подкрепа от съдружници, от любимия човек, а и от семейството като цяло. Следва още по-динамичен  период, когато ще могат да разгърнат възможностите си в областта на бизнеса, изкуствата, спорта.

Летните месеци юни и август ще са благоприятни в делови план, но тук голяма роля ще играе и късметът. Това е период, през които е възможно да настъпят промени на работното място, да се реализират дългосрочни пътувания и промяна на отдавна градени планове.

Колкото и да е динамична годината до този момент, големият бум ще е през октомври – тогава хората от зодия Лъв просто ще забравят що е почивка. Всичко в деловата сфера ще се развива с главоломна бързина. Времето е подходящо и за започване на нов бизнес. Ще се наложи Лъвовете да променят нагласата си и някои от своите разбирания за делови отношения. Трябва да се следят новостите в съответното направление, да се търсят най-оптималните методи за постигане на поставените цели. Увлечени в многото работа, те ще стигнат до сериозно изтощение, но от друга страна ще са доволни от финансовите резултати и реализацията на намеренията си. Трябва да се намали малко темпото, макар че през ноември и декември отново ще има много ангажименти, които ще изискват достатъчно сериозна работа.

Като цяло финансовото състояние на хората от тази зодия ще е стабилно през 2016, но повече приходи могат да се очакват след юни месец, когато успешно ще приключат някои важни сделки. Никак не е желателно да се вземат заеми през 2016, по-скоро трябва да се разчита на лични средства и на добър баланс между приходи и разходи.

Лъв - любовен хороскоп за 2016

Лъв - здравен хороскоп за 2016


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68