Tyxo.bg counter
Лъв - здравен хороскоп за 2016

Здравето на хората от зодия Лъв през 2016 няма да е постоянно в отлично състояние. Динамичният живот може да доведе до преумора у мнозина представители на знака, а също и до проблеми със сърдечното здраве. Наложително е да се отделя време за разходки, кратки излети в планината, спорт.
Особено внимателни трябва да са Лъвовете през първите месеци на годината. Не се препоръчва да прекарват много време на студено, като това важи с особена сила за жените, при които е вероятно да се получат усложнения поради простуда – възпаления на дихателните пътища и гениталните органи.


През април и май представителите на знака трябва да са много бдителни за здравето си, тъй като ще работят много, ще изразходват както физическа, така и умствена енергия и има вероятност да се преуморят. Затова през пролетта е нужно да се намери един добър баланс между работа и отдих.

Летните месеци ще са по-благоприятни, но пък тогава са вероятни алергии при ухапвания от насекоми, непоносимост към горещините, хранителни неразположения.

Добрата новина е, че представителите на този знак ще се справят значително бързо със здравословните си проблеми, макар че твърде царствено обичат да занимават всички с тях. А ако има и кой да им слугува по време на заболявания, макар и малки, се лекуват още по-бързо.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68