Tyxo.bg counter
Дева - 2016

За представителите на зодия Дева идващата 2016 година бъде успешна и ще реализират  деловите си планове, макар и понякога това да им коства повече усилия. Девите ще укрепят авторитета си, много от тях ще постигнат признание, за каквото са мечтали. Успехите обаче не бива да ги главозамайват и те трябва да се стремят към иновативно мислене и съответно да изграждат все по- нови планове и нови проекти. Тази година е абсолютно възможно да се утвърдят като напредничава и модерни хора и да разрушат представите на мнозина, че са консервативни и не умеят гъвкаво да прилагат новостите.

Още в началото на годината трябва да е ясно, че всяко ново нещо изисква точно планиране, детайлите ще са важни за цялостния успех. Не е желателно да се поемат финансови рискове особено през февруари. Това не е време за крайни решения за даден бизнес, още повече че в този период и други ще имат амбиции да се изявят на същото поприще.

 

Въобще Девите трябва да се настроят през пролетните месеци борбено и да запазят хладнокръвие във всеки момент. Няма да е лесно да докажат авторитета си, да създадат организация, да намерят точните хора, но в крайна сметка това ще се получи.

През летните месеци, особено юли, много неща в ще се променят. Тогава се очертава финансова стабилност, по-бързо случване на нещата. Важно е да не се проявява нетърпение и да се планира всеки елемент, който работата налага. Подвеждането по идеята, че късметът може да проработи, няма да е добро. Не късметът, а упоритостта на Девата, методичната работа, точното мислене ще обезпечат успеха.

В есенните месеци се очертават успешни делови пътувания за онези от зодията, които са се посветили на научна работа. Всъщност те ще завоюват значителни успехи през 2016 година, ще се радват на популярност в своите среди, а мнозина от тях е вероятно да получат значителни награди.

Дева - любовен хороскоп за 2016

Дева - здравен хороскоп за 2016


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68