Tyxo.bg counter
Дева - любовен хороскоп за 2016

В личен план хората от зодия Дева трябва да бъдат достатъчно самокритични към своето поведение. Не бива да губят доверие спрямо любимия човек и да не го тормозят с прекалена мнителност. В годината на Огнената маймуна представителите на зодия Дева ще са по-раздразнителни, когато става дума за любов, а това може да им донесе неприятности. Вярно е, че често ще са изморени от многото работа, но това не означава, че имат право да капризничат и постоянно да упрекват партньора си, че не им обръща достатъчно внимание. Те самите би трябвало да направят опити за по-романтична нагласа, макар че това не е тяхното амплоа.


Не е препоръчително Девите да отдават голямо значение на нови запознанства с противоположния пол, да флиртуват и да си позволяват извънбрачни връзки. Семейството е тяхната крепост и нищо не бива да ги отклонява от желанието да направят близките си щастливи.

Самотните представители на знака едва ли ще създадат връзка, която ще приключи с брак, но нищо не пречи да се насладят на моменти с човек, които им допада и ги разбира. За Девите  е важно да бъдат оценявани техните успехи, което значи, че едно истинско приятелство може да им е достатъчно през тази година.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68