Tyxo.bg counter
Везни - 2016

За представителите на зодия Везни настъпващата 2016 година ще бъде много динамична и значително напрегната както в делово отношение, така и в личен план. Това никак не означава, че годината ще бъде лоша за Везните – просто от тях ще се изисква много внимание, готовност да се вземат бързи и точни решения, да се реагира максимално ефективно. Представителите на знака трябва да запомнят, че ако се подават на емоции, по-скоро ще загубят, отколкото ще спечелят. Не трябва да обръщат внимание на злонамерени коментари, своевременно трябва да покажат и докажат, че не ще допуснат манипулации около себе си. Самите те не трябва да се замесват в интриги и да са в основата на подобни проблеми.

 

Още през първия месец на 2016 се очертават благоприятни тенденции за делови начинания, но ако ще се започва нещо ново, нека е след 20-ти януари.
След януари вниманието на хората от зодия Везни трябва да бъде насочено изцяло към деловата им сфера на дейност. Всичко трябва да бъде прецизно обмисляно, дребните детайли ще са много важни.

До април всички планове за нови начинания да са готови, но стартирането им нека бъде след края на април. През април трябва да се изяснят отношенията с бизнес партньорите и колегите. Трябва да е ясно кой какви отговорности ще има. Везните са длъжни да бъдат бдителни при сключване на договори, при подписване на документация и особено при приемане на нови лица в бизнеса си, ако имат личен такъв.
Друг важен момент за бизнес делата е своевременната реакция на определени ситуации – всяко отлагане на важни решения и действие, може да доведе до голям провал на цялото начинание. Затова е нужно постоянно да се актуализират задачите и да се осъществява постоянен контрол на изпълнението им.

Периодът април – май ще бъде много важен в това отношение, защото самите Везни ще бъдат разсеяни, нервни и е вероятно да пропуснат важни неща в бизнеса си.

Месеците през лятото ще изискват много внимание в професионален план.  Мнозина от зодията могат да намерят ново поприще за изява, да бъдат поканени за нова позиция на работното място или въобще за смяна на професията. При внимателен подход крайният резултат от взетите решения ще е успешен.

От есенните месеци най-силен ще е октомври, когато Везните ще имат възможност да приключат с успех много от проектите си и да получат отлични финансови постъпления.
До края на годината се очаква напълно да се стабилизира финансовото положение на хората от този знак и те да се почувстват удовлетворени от труда си в годината на Огнената маймуна.

Везни - любовен хороскоп за 2016

Везни - здравен хороскоп за 2016


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68