Tyxo.bg counter
Скорпион - 2016

За представителите на зодия Скорпион 2016  година ще е изпълнена с много работа на деловия фронт, с успехи в личния живот и доста късмет. От Скорпионите се очаква да бъдат дейни и енергични. Те трябва да помнят обаче, че колкото и да имат късмет през годината на Огнената маймуна, нищо няма да стане от само себе си, винаги да са борбени, да не се отказват нито за миг от целите си, особено ако са планирали добре нещата. Тъй като са комбинативни и смели хора, могат да поемат риск в някои ситуации и да вярват на интуицията си.

 

В професионален план хората от знака могат да израснат много, ако положат достатъчно усилия, които ще бъдат забелязани и оценени. Занимаващите се със собствен бизнес ще имат много добри идеи, но ще е необходимо да проявяват и търпение, тъй като не всичко ще тръгва изведнъж в желаната от тях посока. Главното е  да овладяват емоциите си и да не изричат всичко, което им хрумне.

Важно за Скорпиона е да преразгледа отношенията си с колегите и да стане малко по-дипломатичен. Трябва да се подхожда по-деликатно към служебни проблеми. Мнозина ще израснат в кариерата си. Ще се отдаде възможност и за смяна на работното място и точно в това направление е много важна прочутата скорпионска проницателност.

Още през първите месеци на годината на представителите от този знак е съдено да си наложат самоконтрол. Те ще бъдат значително дейни, ще имат великолепни идеи, желание за работа, но не бива да бързат. Известни затруднения ще възпрепятстват реализацията на нови начинания, които ще се осъществят чак през април.

Летните месеци ще са много силни по отношение на деловите планове: успешни сделки, перспективни договори за бъдещи начинания, финансови постъпления.

През годината на Скорпионите ще имат стабилно финансово положение, но не могат да очакват големи постъпления наведнъж. Това е може би по-добрият вариант за тях – постоянен приток, макар и на по-малки суми. Не е желателно да се вземат кредити. Особено важно е това за октомври и ноември,  когато представителите на знака ще работят активно и периодично ще имат нужда от значителни суми.

Скорпион - любовен хороскоп за 2016

Скорпион - здравен хороскоп за 2016


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68