Tyxo.bg counter
Стрелец - 2016

За представителите на зодия Стрелец 2016 година вещае много успехи, но всичко основно ще зависи от самите тях. Те ще имат изключително печеливши идеи в делово отношение, достатъчно късмет, възможности за осъществяването им, но е нужно да не прибързват и да не се поддават на мързел. Детайлите в много ситуации могат да се окажат решаващи в работата им. Когато става дума за търговия, нови значими проекти, важни сделки, емоциите да не са на първо място. Хладен разум, точни сметки, подробна информация за всичко – това ще са печелившите козове.

 


Представителите на зодията трябва да се предпазят от въвличане в интриги на работното място, а ако са ръководители е необходимо да бъдат максимално обективни. По роднинство и приятелство да не се назначават хора, защото точно от тях ще дойдат и по-значимите проблеми, а и финансови загуби.

 

Още първата половина на 2016 ще даде поле за изява на Стрелеца в делово отношение. През месец февруари се очертава възможност за добър бизнес, финансови постъпления и тази тенденция продължава до края на април, когато представителите на знака ще имат удоволствието да приключат успешно с важен за тях проект. Това е период, през който могат да се наложат пътувания до чужбина, да се сключат интересни и печеливши договори.

През лятото за много от Стрелците ще се отвори възможност за нова и добре платена работа, но не трябва да се бърза. Плановете да са точни и да не се разчита на късмет. Добре ще е да бъдат намерени съдружници за по-мащабни начинания, но те трябва да са хора на действието и знанието, а не просто защото няма други.

Стрелците по същество ще имат стабилно финансово положение през годината на Огнената маймуна, но трябва да контролират внимателно парите си. Хвърлянето на значими суми безотговорно може да ги принуди да търсят заеми, а това не е желателно.

Като цяло годината ще е благоприятна за хората от този знак и само те могат да си „вгорчат“ живота с някои свои неразумности.

Стрелец - любовен хороскоп за 2016

Стрелец - здравен хороскоп за 2016


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68