Tyxo.bg counter
Стрелец - любовен хороскоп за 2016

В личен план представителите на знака Стрелец няма да бъдат много облагодетелствани, но нещата са малко различни по отношение на необвързаните и семейните. Семейните ще трябва да са много внимателни по отношение на извънбрачни връзки. Съществува вероятност от непочтени домогвания от страна на противоположния пол.

В никакъв случай Стрелците не бива да допускат човек с комерсиални цели да стане причина за разтрогване на брак или разпадане на връзка с човек, който е доказал своята обич и лоялност. Те трябва да са бдителни и към стремежа на някого да ги обсеби изцяло, защото са волни и свободолюбиви хора и едно подобно отношение на човек от другия пол ще им създаде голям дискомфорт, а и да си кажем направо – това ще е голяма беда за тях. Затова е по-добре да не допускат подобни усложнения.

Семейните Стрелци ще имат удоволствието да се радват на дома и децата си, на материални придобивки заедно с близките си, ако съумеят да запазят хармонията с любимия човек. Всичко зависи от самите тях.

Необвързаните ще се радват на многобройни връзки, но нищо сериозно няма да се получи в края на краищата. Те поне не са застрашени от вероятността да разрушат нещо, което сами са създали до тази година.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68