Tyxo.bg counter
Козирог - 2016

За представителите на зодия Козирог настъпващата 2016 година ще е белязана с промени, някои от които ще представляват значими трудности. За сметка на тези временни неудобства в първите месеци, краят на годината ще им донесе удовлетворение, когато при изтичането й си направят точна равносметка на постигнатото. На Козирога му предстои да подреди добре личния си живот през тази година, да създаде и затвърди полезни контакти в различни сфери на обществото, да подготви свои проекти в бизнес сферата. Някои от тях може да стартира още  през първата половина на февруари или през април.

 

Възможни са недоразумения с делови партньори, но и това ще премине. Със спокойствие и мъдрост Козирогът ще преодолее съпротивата на всеки, който се опита да му пречи, убеждавайки ги в правотата си.

През 2016 представителите на знака не трябва да пилеят времето си в празни илюзии, в безсмислени спорове, а да концентрират енергията си в обмисляне на дългосрочни планове. Дребнавите конфликти с колеги и конкуренти не са желателни и ще е добре да бъдат своевременно прекратявани.

Това особено важи за месец октомври, когато Козирозите ще бъдат и малко финансово затруднени. Въпреки желанието да уредят дома си, те трябва да преценят много точно дали парите не е по-добре да се вложат в някакъв проект, който ще донесе финансови приходи.

Въобще първата половина на годината ще е изпълнена с повече трудности, но те всички са преодолими. Козирозите могат да се уповават и на помощ от приятели. Сами също ще се справят, но с цената на много усилия и нерви, а това е опасно за здравето им.

Второто шестмесечие е доста по-ведро, като най-големият възход ще е от септември нататък. Не е лошо да се отделят повече средства от септемврийските приходи за следващия месец, когато ще са крайно нужни.

В края на есента всичко ще е вече по-спокойно и Козирогът ще може да позабави темпото на деловия фронт.

Козирог - любовен хороскоп за 2016

Козирог - здравен хороскоп за 2016


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68