Tyxo.bg counter
Козирог - любовен хороскоп за 2016

В личен план през 2016 година Козирозите трябва да се научат да владеят гнева си, да не действат стихийно и да преценяват точно отношенията си с любимия човек. Ще има много щастливи мигове, ако представителите на знака съумеят да сдържат ревността и често проявявания стремеж да обсебват любимия човек. Тези прояви са губещи, тъй като дразнят партньора, а и представителите на знака често стават груби и заядливи, когато ги обхване собственическо чувство.


Важно е да се обръща достатъчно внимание на поведението на партньора и да се разчитат правилно някои знаци. Известно е, че Козирогът не е отличен психолог, но нищо не му пречи да се позамисля какво подсказва мълчанието или нервността на любимия. Повече внимание и повече откровеност ще крепят връзката в хармония. Семейно пътуване в чужбина ще се отрази добре на взаимоотношенията с любимия човек, а и ще бъде високо оценено.
Есента е  най-подходящото време за такова пътуване, тъй като тогава в любовните емоции на Козирога ще има положителен възход.

На необвързаните Козирози звездите предвещават една дълга и романтична връзка, която е най-вероятно да се осъществи през септември, но ако не бъдат овладени проявите на агресивност поради ревност, всичко ще бъде само един вълшебен миг.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68