Tyxo.bg counter
Водолей - 2016

На представителите на зодия Водолей настъпващата 2016 ще даде възможност да се изявят много творчески и да постигнат значителни резултати в делови план, а в интимната сфера да преживеят вълнуващи мигове, които да оставят трайни следи през целия им живот. Още в началото на годината Водолеите ще се почувстват успокоени, ще забравят тревогите си и ще бъдат като преродени. Те като че ли ще погледнат с нови очи света и бързо ще намират много интересни и творчески решения за всяка ситуация.

 

 

 


Още от средата на февруари Водолеят ще бъде в подем на физическите си и организаторски способности, ще съзре нови полета за деловите си начинания. Към всичко това ще се добавят и изключително полезни запознанства, възможност за повишаване на квалификацията. Хората с частен бизнес ще успеят да реализират успешни сделки и да подготвят други проекти. Тази тенденция се запазва до края на март, когато настъпва един малко по-особен период, изискващ внимание, но не и застой.

През април ще трябва много внимателно да бъдат преценявани предложения за делово партньорство, новата информация да бъде проверявана нееднократно, а при съмнение за непочтеност или друг вид измама, Водолеите трябва да са прецизни към обкръжението си. През този период са вероятни и финансови затруднения, но не е желателно да се вземат заеми. По-добрият вариант е да се наложат някои финансови ограничения.

Летният период ще бъде значително активен в делови план – много работа, започване на нови проекти и е възможно представителите на знака да се почувстват изнервени и безкрайно уморени, но от друга страна ще бъдат удовлетворени от постигнатото. През този период Водолеите трябва да са внимателни и спрямо конкурентите, да не ги допускат близо до плановете си, да не споделят свои бъдещи намерения. Колкото и да е силна умората, лятото няма да бъде време за дълга почивка. Кратковременно разтоварване обаче е абсолютно наложително, за да бъде съхранена нервната система, тъй като при хората от знака тя е много чувствителна. Още повече, че през октомври и ноември ще трябва отново напълно да мобилизират силите си, за да довършат успешно своите намерения на деловия фронт.

Водолеите, които са се посветили на различни  изкуства, ще имат великолепни идеи и могат да получат признание, да станат известни, да покажат творбите си извън пределите на страната. Понякога те сами ще се изненадват от някои свои хрумвания, но трябва да работят със самочувствие, да вярват в себе си, да изслушват мнението на близките си и да го приемат като градивна критика.

Водолей - любовен хороскоп за 2016

Водолей - здравен хороскоп за 2016


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68