Tyxo.bg counter
Риби - 2016

За представителите на зодия Риби предстои една много важна 2016 година, изпълнена с надежди, но и трудности. Голяма част от проблемите, с които ще се срещнат Рибите, са по причина на тяхната чувствителна природа, на стремежа им да анализират всичко в детайли и най-вече поради тяхната нерешителност да действат. Представителите на знака трябва да осъзнаят, че имат голям шанс да преобърнат много от ситуациите през 2016 в своя полза, защото са твърде интелигентни, но им е необходимо да забравят песимизма, плахостта си и стремежа да се харесат на всички. Съдено им е да постигат всичко с труд и трябва да проявят повече самостоятелност при вземане на важни решения.
Още през първото тримесечие на 2016 пред Рибите се очертава много активна дейност в деловата сфера. Предстои период, в които те ще  докажат професионалните си умения, ще защитят твърдо интересите си и ще се радват на добри резултати.

 


Февруари е месецът, през който ще разгърнат напълно потенциала си, но през първата половина на март отново ще следва труден период.
Интересно е, че през цялата година за представителите на знака предстои редуване на много напрегнати моменти в деловите им задачи, с моменти на успокоение и отдих. Това не бива да разконцентрира Рибите, особено родените през март.
За хората с частен бизнес това е време, през което е нужно да са внимателни какви сделки сключват, кого допускат до деловите си проекти, на кого разчитат.

Април ще донесе  ново вдъхновение, Рибите много по-лесно ще се ориентират в обстоятелствата и по-бързо ще вземат правилни решения. Възможни са нови предложения за работа, очертават се пътувания в чужбина и нови запознанства. Важно е да не се отказват от намеренията си, но да проверяват всичко от надеждни източници.

Особено внимание е нужно през месец май, когато ще се даде възможност за съдбовен избор в професионалната  кариера. Звездите вещаят израстване в кариерата.

Юни също ще е много успешен за деловите начинания на Рибите.

От есенните месеци най-силен ще е септември, когато многото усилия ще бъдат реализирани по отношение на кариерно израстване и приключване на значими делови проекти.

Финансовото състояние на хората от знака Риби ще се подобри през 2016, макар че в първото полугодие периодично ще се чувства недостиг на средства. Въпреки това не е желателно да се взимат заеми или поне неголеми суми.

Риби - любовен хороскоп за 2016

Риби - здравен хороскоп за 2016


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68