Tyxo.bg counter
Хороскоп - 20 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Задоволете се днес да изпълнявате само най-важните си задължения. Не е ден за инициативи. Не се натоварвайте да водите битки и да доказвате правотата си, времето ще я докаже. Пазете се от финансови измами, не подписвайте договори. Има голяма вероятност вечерта да се почувствате много изморени и да станете раздразнителни. Болки в ставите ще ви подскажат, че е нужно да се погрижите за здравето си.

Телец – 21.04 до 21.05
Не се претоварвайте в този ден с физическа дейност сутринта. Опитайте се да разпределите задачите си така, че след 15.00 да бъдете по-слабо ангажирани с умствени дейности, тъй като ще ви е трудно да мислите задълбочено. Ще се чувствате изморени и леко отпаднали. Постарайте се днес да не общувате с хора, които явно търсят конфронтация. Нервното напрежение ще ви дойде малко повече, ако се наложи да убеждавате някого в явни истини.


Близнаци – 22.05 до 21.06
Очертава се тенденция да похабите много нерви заради педантизма на колеги в службата и нежеланието им да мислят по-перспективно. Не инициирайте промени на работното си  място, ще бъдете погрешно разбрани и ще ви заподозрат в кариеризъм. Пазете се днес от финансови измами и опит да се злоупотреби с доверието ви.

Рак – 22.06 до 22.07
В тази сряда ще е много добре за вас да пазите спокойствието си от излишни дразнители. Не спорете с никого за неща, които са твърде маловажни за вас. Отминавайте с мълчание всеки опит да ви въвлекат в служебни пререкания. Поставете си за цел да си свършите своята работа на висота. Избягвайте контакти с хора, които интригантстват и срещу ваши близки, за да не се окажете вие големия клюкар. Привечер ще се почувствате много отпаднали – дайте си време за почивка и възстановяване.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ще имате успехи на работното място, но няма да се чувствате удовлетворени. Прекалено много усилия ще ви струват тези резултати и ще усетите голяма умора. Пътуванията ще са успешни. Внимавайте да не купувате некачествени стоки днес и се пазете от финансови измами.

Дева – 24.08 до 23.09
Тази сряда планирате много неща, които просто няма да се случат. Първо плановете ви не са достатъчно обмислени. На второ място няма да имате достатъчно физически сили да изпълните всичко, което сте предвидили. Възможни са и дребни конфликти с колегите ви, което пък ще ви доведе до отказ да се захванете с някои задачи. Приемете всичко спокойно.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще имате един напрегнат ден, в който ще срещнете спънки от различен характер, но не бива да се вживявате много в дребните неуспехи. Гледайте по-мащабно на работата си и просто приемете, че по пътя на успеха има и препятствия. Разговори с добри приятели по обяд ще ви разведрят.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Постарайте се да свършите всички служебни задачи до обяд. В следобедните часове ще се чувствате много изморени и ще ви обхване апатия. Помислете дали нямате нужда от по-сериозна почивка или от посещение при личния си лекар, ако усещате болки в гърлото или имате хрема. Не сте в отлично физическо състояние и не бива да подценявате положението.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят няма да ви поднесе големи изненади. Планирали сте всичко, макар че никак няма да ви се иска да се занимавате с някои неща. Настройте се от сутринта малко по-делово и се опитайте до обяд да приключите с най-важните дейности. Вечерта си дайте възможност да отдъхнете в дома си и да се възстановите от умората. Пазете се днес от дребни измами.

Козирог – 22.12 до 20.01
Денят ще е умерено натоварен в делови план. Изпълнявайте своите задължения и не коментирайте постоянно някои неуредици в службата. Правите планове за едри покупки за дома си, но всъщност очакваните финансови средства няма да се появят. Това може и да ви ядоса, но все пак и утре е ден. Не хабете излишни нерви.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес ще бъдете прекалено емоционални.  Вършете си работата отговорно и не си въобразявайте, че само вие работите. Има вероятност да загубите голяма сума пари или да  ви измамят при покупки. Бъдете бдителни. Погрижете се за здравето си, ако вече усещате болки в гърлото или започвате да кашляте.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес решенията ви ще бъдат колебливи и е вероятно да не изпълните много от плановете си. Помислете дали причината не е в хаотичните ви действия и направете по-точен план за деня си. Не се тревожете излишно по повод обучението на децата си – те ще се справят добре, а вашите тревоги с нищо няма да им помогнат.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68