Tyxo.bg counter
Бряст

15 юли  до 25 юли и 12 януари до 24 януари
Представителите на зодия Бряст са много чаровни, а това е причина хората да им правят често компромиси. Те нерядко са деспотични, капризни, проявяват студенина и високомерие. Имат склонност да подценяват хората около себе си. Единствено физическата им привлекателност ги спасява от опасността да си спечелят врагове.
Зад привидното самоуверено поведение се крие не нещо друго, а страх от изоставяне. Без да имат основателна причина за подобни тревоги, Брястовете живеят постоянно с мисълта, че ще бъдат пренебрегнати от любимите си хора.

Особено досадни в това отношение са летните Брястове, тъй като родените през зимния период не издават тези свои опасения по никакъв начин, а родените през лятото постоянно провокират разговори на тази тема, без обаче да изкажат направо страховете си.
В любовта хората от зодия Бряст са изключително верни партньори, но изискват такова отношение и към себе си. Дори то да е налице, те не вярват, че може да им се случи такова щастие. Така се затварят в един омагьосан кръг.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68