Tyxo.bg counter
Кипарис

26 юли до 4 август и 25 януари до 3 февруари
Представителите на зодия Кипарис винаги правят впечатление на околните. Те просто не остават незабелязани, защото са надарени  с разнообразни таланти и приятна външност. На тях самите много им харесва  да са обект на внимание и полагат искрено усилия да печелят симпатии, а им се иска симпатиите да прераснат във възхищение. Положителното е случая е, че не правят демонстрации на способностите си, не натрапват на хората агресивно ума и доброто си самочувствие.

Те си действат, както са решили, проявяват голяма независимост, не обясняват действията си и не изискват обяснения от другите. Вероятно това е техният печеливш коз, защото толерантността им към чуждите решения е оценявана високо.
Единствено в  любовта допускат грешка, като смятат, че партньорът ги обича заради приятната им външност. Някак не могат да проумеят, че други неща са по-ценни за любимия човек, който обича тяхната логика, спокойствието, което те създават около себе си.
Особено добри родители са зимните Кипариси, които внимателно контролират поведението на децата си, но не се намесват често, защото смятат, че детето трябва да извърви своя път, да се учи от грешките си. Намесите им са редки, но винаги точно, когато е нужно.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68