Tyxo.bg counter
Овен - хороскоп за декември 2016

През месец декември на 2016 година вие, представители на зодия Овен ще бъдете много активни. Ще ви се иска да реализирате много неща, които по една или друга причина сте отлагали във времето. Планирате и пътувания, но най-добре ще е да ги осъществите през първата декада на месеца.
Ще имате възможност да сключите и добри сделки. Истината обаче е, че пак няма да свършите всичко планирано. Просто сте прекалили с плановете – не може всичко, което ви се иска да се осъществи в рамките на един месец и то твърде празничен и наситен и със семейни ангажименти.

Повечето от представителите на знака няма да имат особени служебни проблеми, особено ако си вършат съвестно работата, но тези, които си позволят да разточителстват със служебни финансови средства, няма да се разминат с неприятности. Бъдете много стриктни в това отношение. Ако наистина смятате, че нямате вина – устоявайте правата си, но виновни ли сте – не водете безсмислени битки с началниците си.

Първата декада на месеца ще е много благоприятна и за самотните Овни, които по време на пътуване или на масово тържество биха могли да намерят интересен човек, с когото да създадат една сериозна връзка. Не пропускайте купони, може да пропуснете и късмета си.
През целия месец мъжете от зодията ще бъдат обект на дамско внимание, което по същество ще ги направи щастливи и доволни. Дано не се самозабравят!

Втората декада ще бъде по-спокойна, а в третата ще настъпи кулминация в емоционалната приповдигнатост на Овните. Много приятни моменти, много веселие в личен план. Сега разбрахте ли, защо няма да реализирате всички свои делови планове?!

Здравето няма да ви създава проблеми, ако не прекалите на някоя сбирка и да страдате после от тежък махмурлук. Добре ще е обаче да избягвате мазната храна. Не се пресилвайте и физически. По-умерено натоварване ще ви поддържа в добър тонус, без да ви преуморява.

Благоприятни дни през декември - 1, 3, 15, 16, 23, 24, 28
Неблагоприятни дни през декември -  7, 9, 18, 22, 26, 30


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68