Tyxo.bg counter
Телец - хороскоп за декември 2016

Вашият месечен хороскоп, представители на знака Телец,  показва, че декември може да се окаже незабравим. Много неща е вероятно да се развият благоприятно за вас в делови план. Трябва само и вие малко да помогнете за това. Изпълнявайте точно служебните си ангажименти и не се самоизтъквайте. Който трябва, ще забележи вашето усърдие. Не започвайте важни делови проекти през този месец. Ще имате достатъчно работа и без да стартирате нещо ново точно в този момент. Приведете в абсолютен порядък документацията си, ако се занимавате с частен бизнес или работата ви е предимно с книжа. Всички сметки е добре да са изчистени и точни, постарайте се да нямате дългове.

Каквото имате да свършите, е добре да приключи до 17 декември, тъй като след това настъпва един малко по-емоционален период в личен план. Възможно е да посрещате непредвидени гости от чужбина или вие самите да пътувате, без да сте планирали това. Каквото и да се случи, го посрещнете с радост – пътуването или гостуването на близки ще ви донесе много приятни моменти.

Няма да имате особени финансови затруднения, но и не бива да се надявате на допълнителни приходи, поне не на по-значими. Разполагайте се в рамките на редовните си доходи и не планирайте много скъпи покупки по празниците.

В сферата на любовта не ви очакват големи промени, но пък ще се радвате на хармонични отношения и разбиране от страна на постоянния партньор. Малко скучно ще бъде на самотните Телци, но те могат да бъдат повече време с приятелските си компании, без това да изисква голяма ангажираност от тяхна страна. Въобще не бива да се драматизира самотата, още повече, че още в началото на 2013 година това ще се промени.

Към здравето си ще трябва да бъдете доста внимателни. Първата декада на месеца ще е леко опасна за вас, но става дума за травми, които могат да ви сполетят поради небрежно отношение към физическите натоварвания. Има вероятност от травми на глезените, коленете, лактите от падане. През месеца ще бъде уязвима и половата система, така че умната – и не става дума само за неразумен секс, а за предпазване от простудни заболявания.

Благоприятни дни през декември
- 7, 8, 14, 21, 22, 30, 31
Неблагоприятни дни през декември - 1, 2, 18, 25, 29


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68