Tyxo.bg counter
Близнаци - хороскоп за декември 2016

За вас, представители на зодия Близнаци, месец декември на 2016-та ще бъде твърде емоционален, а вие ще проявявате нестабилност в чувствата си. Ще бъдете малко нервни и често ще имате емоционални изблици. В интерес на истината ще е по-добре да си спестите някои изказвания по адрес на началниците си, а и пред постоянния си партньор. Просто помнете, че никой не ви мисли нищо лошо, а вие реагирате с голяма чувствителност на всичко около себе си.
Колкото повече нервничите, толкова по- трудно ще ви бъде. Само ако си наложите спокойствие, ще успеете да се справите с многото си задължения в работата и в дома си. Разбира се, не бъдете и мекушаваи. Не приемайте да вършите чужда работа – имате си достатъчно своя и ако не съумеете да се справите, ще трябва да изтърпите остри критики.


Най-напрегнатият момент за вас ще е седмицата преди новогодишните празници, но при добра организация всичко ще се развие благоприятно за вас.
Много нерви ще похабят хората, занимаващи се с търговия. Възможни са зачестени проверки от страна на контролните институции. Нека цялата ви документация бъде в абсолютен ред.

Като цяло финансовото ви положение ще бъде стабилно през месеца, но в последната декада на месеца не се поддавайте на изкушението да пилеете пари и да купувате всичко, каквото видите пред очите си. Бъдете малко по-пресметливи в добрия смисъл на думата, за да зарадвате близките си с подаръци, без това да доведе до колапс финансите ви, а и нервите, след като си направите разчет на похарчените средства. Време е да разберете, че не може да се харчи повече, отколкото получавате!

Бъдете внимателни към близките си. Съществува напълно реална опасност да ги обидите незаслужено, особено ако по някои въпроси не мислят като вас.
Самотните близнаци не бива да се надяват на нещо по-сериозно до края на годината, но това не бива да ги лишава от желанието да прекарат весело празниците с приятели или близки. Не се усамотявайте в новогодишните дни само защото нямате любим човек до себе си.

Здравето ви няма да ви създава особени проблеми, но вашият девиз трябва да е „Движение, движение и пак движение!”. Не се заседявайте все край телевизора и не мрънкайте, че винаги ви е студено. Месецът е много благоприятен за спортни занимания, които ще ви разтоварят и ще ви помогнат да си възвърнете емоционалната стабилност.

Благоприятни дни през декември - 1, 2, 11, 12, 15, 16, 28
Неблагоприятни дни през декември - 7, 9, 20, 23, 26, 30


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68