Tyxo.bg counter
Рак - хороскоп за декември 2016

През месец декември на 2016 година вие, представители на зодия Рак, ще бъдете настроени много авантюристично, но трябва да знаете, че ще е по-добре да проявявате повече благоразумие. Ако решите да поемете рискове в дадено начинание, сами ще сте си виновни за последиците. Трябва предварително да сте наясно, че е вероятно и да не ви помогнат, ако оплескате нещата  само защото не искате да се вслушате в здравия разум.
Не се опитвайте да хитрувате на работното си място и да правите опити да прехвърлите задълженията си на друг човек. Номерът ви няма да мине, а и ще изгубите завоювани вече позиции. Ако толкова не ви се работи, намерете някои да ви помогне, но не хитрувайте на дребно.


Не бързайте да вземате важни решения, особено през първата декада на месеца. Обмисляйте по-внимателно нови предложение за сделки или промяна на работната ви позиция. Принципът „да действаме, пък каквото стане” няма да е много положителен през месеца. Грижете се за парите си по-внимателно, защото много силно ще се прояви склонността ви да разточителствате. Не идва краят на света, а само краят на годината – избирайте разумно подаръци, не пилейте пари за излишен лукс. Има вероятност да ви предложат допълнителна работа, но ако усещате, че това ще ви дойде много като натоварване, не я приемайте. Няма да забогатеете от нея, а ще лишите семейството от присъствието си за много часове.

Трябва да кажем обаче, че именно сред близките си ще се чувствате най-комфортно през този последен месец от годината. Не пропускайте тържества на децата си, прекарвайте повече време вкъщи. Ходете на гости при близки приятели и се забавлявайте. Така ще удовлетворите до известна степен авантюристичното у себе си.

Самотните Раци да се погрижат да не остават сами по празниците. Дори да не сте с любим човек е добре да сте в голяма компания, да е весело около вас. Иначе има опасност да се стигне до депресивни състояния, а това ще е по-лошо и от най-рискованата любовна авантюра.

Много положително за всички представители на знака ще бъде да изкарат няколко дни в планина. В SPA център също ще се чувствате добре и ще усетите благотворното влияние на водните процедури. Добре ще ви подействат и релаксиращи масажи. Уязвима ще е отделителната система. Пазете се от простуда.

Благоприятни дни през декември - 8, 12, 17, 18, 21, 22
Неблагоприятни дни през декември - 2, 3, 27, 28, 29


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68