Tyxo.bg counter
Лъв - хороскоп за декември 2016

Декември на тази година ще бъде един двойствен месец за вас, представители на зодия Лъв. Ще имате периоди на много силна активност. През тях ще излъчвате и особено очарование. През първата декада на месеца ще сте като магнит за всички, които общуват с вас.  Втората декада ще е с друго лице – постоянно нещо ще ви дразни, има опасност да влезете в ненужни конфликти с колегите си. После нещата постепенно се успокояват. Трябва да бъдете по-овладени, да се контролирате и да правите компромиси в името на коректното общуване.

На деловия фронт ви очаква много работа. Положителният момент е, че няма да изникне нищо спешно и няма да се наложи да поемате рискове. Ще бъдете в добри отношения с ръководството, но не се опитвайте да се възползвате от това, защото ще си навлечете гнева на колегите си. Те и без това често ви смятат за подмазвач. Довършете спокойно начинанията, които сте започнали по-рано. Някои от проектите ви ще ви донесат и парични приходи, но не се надявайте на големи суми.

През първата декада на месеца имате шанс да срещнете и нова любов. Бъдете откровени, не се преструвайте и не хитрувайте. Това първо не ви прилича, второ, няма да заблудите никого. Не бъдете обаче арогантни. Проявете търпение – то ще бъде оценено.
Семейните представителки на зодията трябва да обърнат по-голямо внимание на децата си. Има опасност да се стигне до отчуждение, особено с дъщери в тинейджърска възраст. Проявете такт и търпение.

Не правете едри покупки за дома си. Дори и да планирате такива, отложете покупките за по-удобен момент, за да не се стига до скандали в дома ви точно преди празниците. Нека подаръците, които купувате да са малки, но избрани с вкус и обич. Разточителството не е препоръчително в никоя посока през този месец.

През декември се хранете преди всичко с морски продукти, защото има вероятност от проблеми с щитовидната жлеза. Това с особена сила важи за жените над 45 години. Мъжете трябва да се пазят от травми в китките на ръцете и лактите. Въобще не натоварвайте ръцете с тежка физическа работа. През втората половина на месеца може да се чувствате по-апатични, а при някои точно обратното – да са раздразнителни, но освен лошото ви настроение, друга причина няма за това.

Благоприятни дни през декември -  1, 6, 10, 11, 15, 16, 28
Неблагоприятни дни през декември -  8, 9, 22, 25, 30


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68