Tyxo.bg counter
Дева - хороскоп за декември 2016

През месец декември на 2016-та годинавие, Деви, ще се грижите основно за уреждане на домашни задължения и да укрепите позициите си на работното място. Ако за битовите проблеми ще сте основното отговорно лице, то в службата ще имате много помощници и единомислещи. Трябва да посрещнете новата година с поразчистена къща. освободете се от ненужни мебели, довършете някои дребни и изоставени ремонти. Дори да не очаквате гости по празниците, добре ще бъде да уредите дома си. Всичко това свършете през първата половина на месеца. Втората половина на декември ще бъде по-неблагоприятна за вас в личен план. Ще се случват неочаквани събития в службата, които ще искат бърза реакция и може и да не ви остане време да се занимавате със своите неща.


В бизнеса ще имате много добри попадения, но трябва да сте наясно, че не бива да се щадите, ако искате да спечелите. Не се плашете от работа, приемайте с удоволствие инициативите на партньорите си и дайте всичко от себе си. Втората декада на месеца ще е особено успешна за вашите делови начинания. Тези от вас, които досега само са възнамерявали да започнат собствен бизнес, могат да направят това сега. не е нужно да чакате началото на новата година, ако сте убедени, че начинанието ви е добре преценено откъм всякакви обстоятелства.

В последните дни на месеца не се лишавайте от приятелски купони, трябва да се разтоварите истински от многото си задължения. Само не посещавайте много шумни обществени места. Ще се чувствате по-уютно в тесен приятелски кръг.

Отношенията ви с постоянния партньор ще се развиват леко и приятно. Ще имате удоволствието да се разбирате с една дума и да проявявате завидно единодушие по много от битовите проблеми, които трябва да решите. Тези, които имат възрастни роднини, трябва обезателно да им засвидетелстват уважение по празниците. Груба грешка да не намерите време за тях.

Не е желателно през този месец да се излагате на студ. Пазете особено дихателните си органи. Ако усетите некомфорт в гърлото или болка в гърдите, спешно се обърнете към специалист.

Благоприятни дни през декември -
4, 6, 17, 18, 31
Неблагоприятни дни през декември - 1, 10, 11, 23, 27


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68