Tyxo.bg counter
Везни - хороскоп за декември 2016

През месец декември на 2016-та вие, представители на зодия Везни, трябва повече да си почивате и да не се опитвате да проявявате голяма активност по различни поводи. Ако не се налага, не бъдете излишно инициативни в службата си. Вършете си работата съвестно, спазвайте сроковете, но не се самопредлагайте за изпълнението на различни задачи, особено ако те ще изискват от вас много време и усилия. Така ще съхраните енергията си, която и без това няма да е на нужната висота през този месец.
От друга страна не трябва да се страхувате от промени на служебното си място. Дори и да има такива, те ще са благоприятни за вас. В това ще се убедите в края на месеца, когато дойде ред да си направите равносметка.


През третата декада на месеца трябва да сте много внимателни с изказванията си пред колеги и началници и да не ги дразните с излишни приказки. Колкото по-малко коментирате служебните проблеми,  толкова по-добре ще е за вас. Не се интересувайте какви бонуси ще получат колегите ви за празниците. Грижете се само за своите финанси, които в края на месеца ще бъдат значителни. Вашият проблем ще е,че винаги бързате да похарчите всичко веднага а през този месец се налага да скътате някой лев за началото на следващия месец, когато има опасност да изпитате известни затруднения.

Домашните ви задължения ще изискват  много повече внимание от вас, отколкото служебните. Бъдете много внимателни към близките си хора и не ги обиждайте по никакъв повод, особено през третата декада на месеца. И вие ще бъдете много чувствителни, но и те ще улавят вашата нервност – така може да се стигне до нежелани конфликти точно преди празника.  Наложително е добре да обмислите как ще прекарате новогодишните празници, за да не се окажете в неприятна компания само защото сте оставили всичко да се решава в последния момент. В периода 18-24 декември е желателно да бъдете повече време с близките си хора и да не предприемате дълги пътувания.

В сферата на любовта не ви очакват някакви изненади. С постоянния ви партньор ще бъдете в хармонични отношение и ще се наложи да изглаждате само дребни недоразумение покрай подготовката на празниците.
Самотните Везни трябва да се погрижат да са сред приятни компании през целия месец. За тях съществува опасност да изпитат неприятни емоции, ако дълго време трябва да са сами. Колкото по-шумно и весело е около тях, толкова по-добре ще се чувстват.

Здравето ви ще е в добро състояние, ако се грижите редовно да пазите главата си от настиване, тъй като са уязвими ушите. Ако почувствате неразположение и болки в ухото или започне необяснимо зад някое от ушите, потърсете помощта на специалист. Не пийте студени напитки през този месец.

Благоприятни дни през декември -   1, 6, 8, 11, 23, 24, 27
Неблагоприятни дни през декември -   13, 16, 18, 30


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68