Tyxo.bg counter
Скорпион - хороскоп за декември 2016

На вас, представители на знака Скорпион, ви предстои един интересен декември през 2016-та година. Постарайте се да покажете на всички доброто у себе си, а това ще направи и вас щастливи. С каквото и да се заемете, ще имате добри помощници. Не отхвърляйте желанието на приятелите ви да помогнат, с каквото могат. Особено важна ще е помощта на авторитетен и влиятелен човек, който неизвестно засега защо, много иска да ви подкрепи.
През първата декада на месеца дръжте под контрол острия си език, не се гневете, а ако изпаднете в ярост, задължително е да се овладеете. Ако сте на ръководен пост, е много важно да не бъдете груби към подчинените си. Те няма да ви простят никаква грешка, ако си позволите да обидите някого.


Ще имате много силна енергия и ще успеете да приключите годината успешно. Много хора за пореден път ще се убедят, че сте човек с много качества, независимо, че не обичате да демонстрирате това постоянно. Само не бъдете толкова критични към тези, които по-не могат от вас. Или поне се опитайте да не показвате недоволството си от тях.

В края на месеца ще получите допълнителни приходи, но не очаквайте да са големи. Финансовото ви положение през месеца (с изключение на няколко дни от втората декада) и без тях ще е стабилно и ако не пилеете излишно пари, ще имате достатъчно средства да посрещнете празниците спокойно и да зарадвате близките си с красиви подаръци.

Втората половина на месеца ще бъде по-спокойна за Скорпионите и е добре да помислите малко и за себе си. Позволете си малко глезотии – екскурзия, масажи, весели купони. Работата няма да избяга, а и вие си заслужавате една хубава почивка.
Добре ще е да обърнете повече внимание на любимия човек, а самотните Скорпиони да се поогледат. Някъде има човек, който очаква вашето внимание, но вие като че ли не се досещате за подобно нещо.

Тези от вас, които имат малки деца, трябва да намерят достатъчно време за тях. Не си позволявайте да се извинявате с многото си ангажименти. Бъдете мили и грижовни родители,  участвайте във вълненията на децата си, помагайте им, изслушвайте ги.

През месеца реагирайте бързо на всяка простуда дори да ви се струва незначителна. Известна е вашата теория, че всичко минава от само себе си, но в случая може и да не се окажете прави. След 15-ти се пазете от травми на ръцете и по-малко пипайте ножици и ножове. Ограничете в храненето си животинските мазнини и не пийте нищо газирано.

Благоприятни дни през декември – 8, 9, 13, 18, 22, 26, 27
Неблагоприятни дни през декември – 3, 5, 7, 24, 25, 31

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68