Tyxo.bg counter
Стрелец - хороскоп за декември 2016

Вие, представители на зодия Стрелец, трябва да поставите в ред своите служебни дела, за да приключите 2016 година с точна и ясна представа какво сте постигнали. Не предприемайте рисковани начинания през този месец, а залагайте на сигурно. Не се надявайте да ви помогнат високопоставени личности, защото това няма да се случи – поне в края на тази календарна година. Имате нужда да си дадете малко почивка и да обмислите на спокойствие какво да предприемете през идващата 2017, така че не бързайте с новите си хрумвания.

Ако сте на ръководен пост, не се поддавайте на емоции в службата. Това ще ви донесе само конфликти, а работата пак няма да върви според вашите очаквания. Средата на месеца ще бъде най-напрегната, но трябва да удържите ситуацията. Доверете се на интуицията си, но владейте нервите си. В последната декада на месеца всичко около вас се успокоява и сами ще прецените, че нищо не е било толкова зле, колкото на вас ви се е струвало.

Ако сте служител, не влизайте в конфликт с началниците си, а още по-малко – не плашете с напускане. По същество вашата работа се оценява добре, просто вие се подавате на егото си и  ви се искат по-шумни похвали. Бонусите в края на периода ще ви покажат, че наистина сте един високо ценен работник.

Не разточителствайте с финансовите си средства през месеца, тъй като още в началото на следващата година ще ви потрябват повече пари за семейна почивка и някои вещи в дома ви. Тези от вас, които имат деца ученици, вероятно ще трябва да отделят по-големи суми и за тях, макар че още не са ви информирали за някои свои желания. Никога не е късно децата да ви поискат пари!

С постоянния си партньор ще бъдете в отлични отношения, но се пазете от собствените си желания да флиртувате безконтролно. Ако развалите хармонията в любовта – вие ще сте си виновни! И не се сърдете по дребни поводи, особено представителите на силния пол.
Самотните дами от зодията могат да очакват интересни запознанства, но трябва да бъдат по-сдържани в проявата на чувствата си. Нека си припомнят поговорката „Не всичко, което хвърчи, се яде”, за да нямат после големи разочарования.

Здравето ви няма да е в отлично състояние, защото ще се чувствате изморени и нервни, но нищо по-лошо от това. Можете да си помогнете и сами с физически занимания, билкови чарове и най-вече като се стремите да си създавате положителни емоции.
Тези от вас, които имат наднормено тегло, да се погрижат да намалят мазните и пикантните храни.

Благоприятни дни през декември – 1, 2, 10, 12, 17, 25, 30
Неблагоприятни дни през декември –  6, 9, 18, 19, 26, 28


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68