Tyxo.bg counter
Козирог - хороскоп за декември 2016

Нищо няма да помрачи вашия декември, Козирози. Вие трябва се придържате към обичайния си начин на живот и да довършите всичко, което сте започнали през 2016 година. Ако можете да изплатите и всички свои задължения, ще бъде идеално. Като цяло декември на 2016-та ще бъде един много добър период за вас. Трябва само малко да помогнете и вие. Не пилейте физическата си и духовна енергия в авантюристични начинание. Не обръщайте внимание на празни приказки по ваш адрес, а се съсредоточете в семейните си дела и добруването на близките ви.


Първата половина на декември ще е по-натоварена в делови план, особено ако се занимавате с финанси и търговия. Прегледайте за пореден път документите си, за да не допуснете грешки от небрежност. Бъдете внимателни при проверки от различни институции. Ако сте на ръководен пост, се погрижете вашите служители да работят спокойно в последния месец на годината. При положение че сте служител, се дръжте толерантно към всички, а в началото на следващата година е много вероятно това да ви се отплати и вие да заемете по-висока позиция в йерархията на ведомството или фирмата.

Не се очакват големи финансови приходи в края на месеца, но все пак ще получите допълнителни доходи. Добре ще е да ги похарчите за семейството и да осигурите някоя празнична изненада за всички. Известно е, че сте малко скарани с романтиката, но все пак се опитайте да сътворите нещо, с което да удивите всички. Венера ще се погрижи в отношенията ви с любимия човек да цари хармония, но все пак не разчитайте само на нея.

Самотните представители на знака нека да бъдат нащрек – голяма е вероятността точно около новогодишните празници да срещнете своята половинка. Постарайте се да не пропускате шанса си.

Няма да имате проблеми с физическото си състояние, но е възможно през месеца да бъдете малко нестабилни емоционално. Не драматизирайте някои дребни неприятности, не ги превръщайте в нещо значимо. Занимавайте се повече с приятни за вас неща и не позволявайте на никого да ви внушава черни мисли и всичко ще бъде наред, тъй като бързо ще възвръщате доброто си състояние на духа. Отделяйте достатъчно внимание на спорта или поне правете по-дълги разходки на чист въздух, особено през втората декада на месеца. Така ще поддържате баланса в организма си.

Благоприятни дни през декември –  8, 11, 19, 21, 22
Неблагоприятни дни през декември – 4, 13, 17, 26


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68