Tyxo.bg counter
Водолей - хороскоп за декември 2016

За вас, представители на знака Водолей, месец декември на 2016 година ще е много благоприятен във всяко отношение. Ще имате много силно обаяние върху околните. В същото време творческата ви енергия ще е значително повишена и ще ви хрумват интересни идеи, които околните ще приемат с желание. Нещо заразително и позитивно ще витае около вас, където и да се намирате.
Само внимавайте да не се увлечете по купони и творчески изяви и да забравите служебните си задължения. До средата на месеца ще имате всъщност много работа и не бива да пренебрегвате задълженията си.

Онези от вас, които се занимават със счетоводство или някакъв друг документация, трябва да овладеят творческите си импулси и колкото и да им е скучно, да бъдат максимално съсредоточени. Документите, сметките и договорите трябва да са максимално изрядни. Всъщност не е желателно да сключвате нови договори през този месец, нито пък да стартирате нови проекти. Можете да водите преговори, да градите планове, но нека началото на новите ви проекти да бъде през следващия месец. Споделяйте с партньорите и началниците си своите идеи – това ще бъде оценено, но не бързайте за никъде.

Не можете да разчитате през периода на големи финансови приходи и затова всичко, свързано с харчене на пари трябва да е добре обмислено. През втората половина на декември не прибързвайте да вземате кредити, нито да инвестирате в нещо. Много внимателно обмисляйте в какво да вложите средства, какво да купите за дома си. Има вероятност, ако преценката ви се окаже невярна, да задлъжнеете сериозно, а после да съжалявате за необмислените си постъпки. По въпроса за парите трябва да проявявате много разум, а има опасност да се поддадете на емоции.

Празничният месец ще бъде много благоприятен за вашите интимни отношения. Чарът ви и предновогодишните настроения ще ви осигурят силно влияние върху любимия човек и вие ще се радвате на неговото внимание и обич. Не се глезете, бъдете духовно щедри. Наложително е да проявите внимание и към по-възрастните си роднини. Не ги занимавайте със своите проблеми, а се поинтересувайте от техните, дарете ги с малки, но изискани подаръци.
Към края на месеца се очертава един малко сложен за семейството ви период, който ще произтича от различия на мнения по семеен въпрос, но с търпение и такт всичко ще се разреши в правилна посока. В никакъв случай не допускайте конфликт, дори и да сте силно раздразнени от противоречията.

През декември могат да ви споходят здравословни проблеми в две направления: проблеми с черния дроб и проблеми с бъбреците. Хранете се разумно, внимавайте да не се простудите и ще се разминете с усложнения.
Ако пътувате за ден-два, се грижете за храненето си, за да не страдате преди празниците от стомашни разстройства.

Благоприятни дни през декември – 1, 8, 10, 22, 29, 30
Неблагоприятни дни през декември – 3, 9, 15, 18, 27, 28


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68