Tyxo.bg counter
Риби - хороскоп за декември 2016

За вас, представители на знака Риби, през месец декември ще е важно да отстоявате позициите си на работното място и да докажете, че напълно заслужавате всичко, което сте постигнали досега  в кариерата си. Не проявявайте стремеж към нови постове, но и не позволявайте да ви  смятат за галеник на съдбата или човек на шефа. Вършете прецизно работата си, бъдете мили към колегите си и не се дразнете от някои подмятания по ваш адрес.
Първата декада на месеца ще ви коства немалко усилия и нерви, но постепенно ще приключите с важните делови задачи и след 20-то число на месеца ви очакват много приятни моменти.


Много вероятно е жените от зодията да пътуват в чужбина около празниците и това ще бъде един вълшебен миг за тях. Само се пазете от крадци.

Финансовото ви положение няма да е блестящо, но няма да търпите и лишения. С един разумен подход към празничните подаръци и купони ще се справите успешно и без да търсите пари назаем, каквато мисъл се мярка в главата ви. Декември не време да правите дългове, а и не се налага толкова. Просто ще ви се харчи по-нашироко, но трябва да овладеете този си мерак.

Ще бъдете едни от щастливците в любовта през последния месец на годината. Любимият ви човек постоянно ще ви радва с приятни изненади. Вие самите ще сте настроени романтично. Възползвайте се от тази хармоничност в чувствата ви и изживейте свободно щастието си.
Семействата с деца ще имат възможност да преживеят и много вълнуващи мигове с наследниците си. Семейството ви ще изкара едни чудесни коледни и новогодишни дни.

Здравето няма да ви създава особени проблеми освен кратки периоди на умора, но тя няма да е потискаща. Един по-възстановителен сън, разходка сред природата и ще се чувствате отново бодри и жизнени. Не се претоварвайте с тежки храни по празниците и внимавайте, ако обичате червено вино, което може да ви създаде стомашни проблеми.

Благоприятни дни през декември –
3, 4, 8, 9, 18, 19, 23.
Неблагоприятни дни през декември – 6, 7, 13, 14, 17, 25


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68