Tyxo.bg counter
Хороскоп - 1 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Пазете се от конфликти в този четвъртък, не бъдете заядливи, а ако някой се опита да ви предизвика, не му обръщайте внимание. Ако можете, го успокойте с шега или внимателен съвет. Не трябва да допускате никакви сблъсъци, особено в семейството. Независимо, че денят не налага строги ограничения в храненето, вие трябва да не преяждате и да не употребявате алкохол.

Телец – 21.04 до 21.05
В много романтично настроение ще сте днес от сутринта, но е възможно на работното място да се ядосате много и да забравите всякаква романтика. Не влизайте в пряк конфликт с никого, а се постарайте да се овладеете и да замълчите. Ако се налага да изяснявате нещо, направете го след време. Първо трябва да се успокоите.


Близнаци – 22.05 до 21.06
Постарайте се в този ден да не вършите изтощителна работа, карайте я по-леко. По никакъв повод не се конфронтирайте с никого. Контрирайте опити да ви въвлекат в политически спорове, само ще си развалите настроението. Не пийте силни алкохолни напитки и избягвайте пикантните подправки – силна е вероятността от проблеми със стомаха.

Рак – 22.06 до 22.07
Предстои ви един рутинен ден. Не подценявайте задачите си, за да не изпаднете в неловка ситуация. Ще бъдете прекалено крайни в някои свои изказвания и ще обидите невинни хора. Не е лошо да заявите своите позиции по важен проблем, но го направете така, че всички да се убедят в правотата ви. Само така ще задържите вниманието на хората, щом това се налага.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес ще бъдете много чувствителни. Избягвайте конфликтите, няма да издържите и ще се разстроите допълнително. На всичко отгоре ще си позволите да се намесите в отношенията между други хора и после ще съжалявате за това. Прекарайте колкото може повече време на чист въздух и ще се успокоите значително. Ако ви боли глава, вие ви се свят, не бързайте да се притеснявате и не вземайте силни лекарства – всичко е временно.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес не сте в настроение да вършите нищо сериозно, но имате задължения и трябва да поработите още за тази седмица. Не сте застрашени от въвличане в конфликти, но ако все пак някой се опита да направи това, обезоръжете го деликатно. Ще се запознаете с нови хора. Не споделяйте лични неща с тях, но не отхвърляйте приятелството им. Ще имате време да ги прецените.

Везни – 24.09 до 23.10
За вас денят е благоприятен, но не се претоварвайте с работа. Очертава се ползотворно запознанство с хора, които ще ви дадат полезни идеи в делово отношение. Имайте предвид тези предложения, но не ги приемайте на момента. Трябва да проучите нещата по-детайлно. По-малко пипайте стъклени предмети, не си играйте със стъклени коледни играчки.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес няма да ви се върши нищо, но трябва да се заставите да довършите някои  задачи, защото ви притискат сроковете. В никакъв случай не ставайте безцеремонни – нито в дома си, нито на обществени места. Ставни болки могат да ви мъчат през целия ден, но не се притеснявайте. Положението не толкова драматично, просто вие сте много чувствителни в момента.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес ще сте много романтични, изпълнени с желание да доставите радост на партньора си с приятни изненади. Можете да обмислите предстоящите си делови задачи за другата седмица, денят е подходящ да планирате. Не се занимавайте с друга делова работа. Не се претоварвайте със сладки и мазни храни, не злоупотребявайте с алкохола, предпочитайте по-леки напитки.

Козирог – 22.12 до 20.01
Денят не е подходящ да се натоварвате с много физическа работа, а умствената просто няма да ви върви. Ще трябва да се примирите с провала на някои свои планове. Овладейте яда си, не нагрубявайте хората около вас. Нищо няма да промените. Не пътувайте извън населеното място, в което живеете. Не преяждайте.

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят е много обещаващ по отношение на нови контакти и романтични преживявания. Колкото до работата, по-добре не се захващайте с нищо сериозно днес. Избягвайте всеки повод за пререкания, запазете доброто си настроение. Вечерта може да е отлично продължение на целия ден, ако излезете с приятели. Не прекалявайте с пикантни храни, здравето ви не позволява това. Бъдете внимателни към алкохола.

Риби – 20.02 – 20.03
Голямо вълнение ви е обзело по повод коледните празници, големи планове кроите и постоянно мислите за това.  Всичко е добре, но Коледа е още далече, а вие имате много работата дотогава.  Вършете ритмично задълженията си, все още е четвъртък – нито седмицата, нито месецът свършва.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68