Tyxo.bg counter
Хороскоп - 2 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще имате много работа в този петък, но и много положителни преживявания. Трябва да сте организирани, ако искате да свършите всичко планирано. Обърнете повече внимание на постоянния си партньор. Ще имате леки спречквания заради вашето нехайно отношение към семейни ангажименти. Внимавайте с харченето на пари за лични удоволствия.

Телец – 21.04 до 21.05
Каквото и да захванете днес, ще го вършите бързо и с удоволствие. Нужно е обаче по-малко да се хвалите сами, въпреки удовлетвореността си от свършеното. Има вероятност да досадите на партньорите си, че накрая да се изпокарате за дреболии. Обърнете по-сериозно внимание на здравето си, ако имате някакви болки в коремната област.


Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят ще е натоварен със задачи от служебен характер до обяд и от личен в следобедните часове.  Никой не ви е виновен, че сте поели ангажименти, които сте можели да откажете. За вас ще е много по-добре да си починете, но с една по-позитивна нагласа от ваша страна всичко ще се развие отлично. Опитайте да спечелите от лотария, но не се увличайте прекалено.

Рак – 22.06 до 22.07
Трябва да се постараете на всяка цена да съхраните доброто си настроение, което ще ви обхване още със ставането от леглото. Ще имате успех в начинанията си, но няма да довършите всичко предвидено. Днес е петък и поне вечерта можете да прекратите по-натоварващите си занимания и да се отдадете на почивка. Вижте се с приятели в по-ранните вечерни часове - ще ви бъде приятно.

Лъв – 23.07 до 23.08
Петъкът никак няма да ви е весел поне до обяд, но това е – работата трябва да се върши. Няма кой да ви отмени и не се надявайте на подобно нещо. В по-късния следобед вече може да се поотпуснете. Не канете гости дори някой упорито да се опитва да си изпроси покана.

Дева – 24.08 до 23.09
Няма да ви се работи днес, но сте планирали няколко неща и сте обещали на семейството да ги изпълните. Сами решете как да постъпите, енергия ще имате достатъчно. Не бъдете сприхави, ако прецените, че трябва да поработите – лесно ще се справите с всичко. Лекувайте хремата си, ако такава се е появила.

Везни – 24.09 до 23.10
Няма да ви е лесно днес, защото сте планирали много задачи и развлечения, а ще ви посетят и гости. Петъкът ви обаче ще премине приятно. Намерете малко време да се погрижите и за външния си вид, например идете на козметик за леки процедури.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ще е приятен за вас и ще се чувствате отпочинали и заредени с енергия.  Добре ще е да походите малко повече пеша. Това ще ви възвърне пълното спокойствие и скоро нищо няма да ви ядоса. Погрижете се за външния си вид, можете да направите лека промяна в цвета на косата, но пазете главата си от простуда.

Стрелец – 23.11 до 21.12
През този ден не се занимавайте с делови задачи след  обяд. Всичко ще ви се отдава с лекота, но отличният вариант е да си дадете почивка. Ако е наложително да посещавате административни институции по делова работа, нека е преди 12.00 часа, за да не с губите времето и да си късате нервите по гишета и канцеларии, където някой е решил, че петъкът е почивен ден. Лекувайте сериозно хрема и кашлица, ако имате такива.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще реагирате прекалено емоционално по незначителни поводи. По-скоро трябва да мислите за важните неща в работата си, а не за дреболиите. Постарайте се до обедната почивка да сте приключили с важните си задачи. Вероятно е главоболие привечер, но не се притеснявайте – временно е.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ще имате лек и приятен ден, но бъдете повече в движение. Застояването край бюрото няма да ви е по вкуса днес и ще ви изнервя. Не бягайте от работа. Ако се налага да си тръгнете, поискайте разрешение. Така ще си спестите излишни главоболия.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ще е благоприятен за вас. Ще го вършите с лекота работата си, но се опитайте да си освободите следобеда от тежки задачи. Опитайте се да не влизате в дребнави разправии с колеги. Дори да смятате отначало, че всичко е на шега, може да избухне конфликт. Няма да ви стане приятно.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68