Tyxo.bg counter
Хороскоп - 3 декември

Овен – 21.03 до 20.04
В тази събота на изпитание ще бъде поставена вашата толерантност към бъбривците. Бъдете търпеливи и към човек, който ще се опитва да ви смае с възможностите си. Не му се доверявайте, но го оставете да приказва колкото иска. Ще съберете сведения, които ще ви свършат добра работата в бъдещ момент. Що се касае до направени предложения, не давайте никакъв отговор за момента. Бъдете мъдри и само слушайте.

Телец – 21.04 до 21.05
Вашата голяма активност на работното място може да ви донесе много полза, но и някои неприятности отстрана на колеги, които искат да си карат по-спокойно работата. Много е вероятно да ви обвинят в угодничество спрямо началниците, само защото се стараете да си вършите работата в съботния ден. Не обръщайте внимание на подобни приказки и действайте по своите правила и разбирания.


Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес ще трябва да поемете  отговорност за важно решение. Не действайте на своя глава, а се допитайте до хора, които са по-наясно от вас, въпреки че винаги смятате себе си за капацитет по всичко. Ако сами се заблудите, че сте много наясно с проблема, после може и да съжалявате.

Рак – 22.06 до 22.07
Ще действате прекалено амбициозно и самоуверено, но такова поведение може и да ви подведе. Не подценявайте колегите си и не се дръжте като най-компетентния и неуязвим за служебни интриги човек. Малко скромност няма да е излишна даже наистина да успявате в своите намерения за служебна кариера. Ако не сте на работа, се посветете изцяло на хобито си.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят ще е много благоприятен за всички ваши замисли. Ако имате важна работа, постарайте се да я свършите до обяд, а следобедът посветете на близките си хора. Вижте се с приятели, обсъдете важни проблеми и се забавлявайте. Оставете политиката за друг момент - нека тази тема да е табу днес.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят ще благоприятен за вашите делови начинания, ако вече сте започнали да ги осъществявате. Не започвайте нищо ново. През целия ден ще бъдете малко напрегнати, но сте в отлично здравословно състояние. В следобедните часове си дайте повече почивка и се разходете на чист въздух. Избягвайте задимени и шумни помещения.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще действате целия ден под влияние на емоциите, но трябва да сте наясно, че това не е най-добрият вариант. Колкото сте по-разумни, толкова по-добре ще работите и ще вземате по-верни решения. Пазете се от вирусни инфекции.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес не се поддавайте на провокации, не се гневете. Бъдете търпеливи и се опитайте да помогнете на хората около вас. Не започвайте нови проекти, но и не бездействайте. Ограничете се до наложителните разходи, не давайте пари за излишни неща.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес ще се опитвате да свършите много работа, но може и да се разочаровате от някои неуспехи. Не правете проблем от това, просто не сте преценили добре задачите си. Някои от тях ще изискват повече време и внимание. По обяд е вероятна среща с досадни роднини, но отново проявете търпение, без да им позволявате да се месят в личния ви живот.

Козирог – 22.12 до 20.01
Малко труден ден – много работа, лека изнервеност. Като добавите и присъствие на досадни роднини, ще са ви необходими много здрави нерви и търпение. Бъдете на висота, не допускайте да ви въвличат в дребнави разправии.

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят ще премине разнообразно за вас, но малко трудно ще се съсредоточите в ежедневните си задачи. Днес сте настроени повече да градите планове, да размишлявате. Не бъдете критични към хората, с които пряко работите. Проявете разбиране към грешките им. Помогнете им.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес ще бъдете много енергични и ще сте обхванати от идеята да подредите всичко около себе си. Не натрапвайте на околните своите решения. Любовният ви живот е спокоен, но има вероятност да стане твърде бурен, ако постоянно поставяте своите желания пред тези на партньора си.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68