Tyxo.bg counter
Хороскоп - 4 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да имате избор днес, когато ви се отвори допълнителна работа. Колкото и да се ядосвате, никой няма да се съобрази с вашите емоции, така че съхранете нервната си система и помислете как най-лесно да се справите. Не пропускайте да посетите лекар, ако имате затруднено дишане, а страдате от някакво белодробно заболяване.

Телец – 21.04 до 21.05
Плановете ви за деня няма да се осъществят напълно, но все пак ще сте доволни от себе си тази неделя.  Ще възникнат непредвидени ангажименти  от личен характер. Просто това е ден, през който ще трябва да действате според случая. Всичко ще е със знак плюс в крайна сметка.


Близнаци – 22.05 до 21.06
Ще бъдете малко неприятно изненадани, че плановете ви не се харесват на никого, идеите ви не срещат одобрение, но вие ще се преориентирате бързо. Ако сте убедени, че наистина сте предложили нещо добро, опитайте се да убедите близките си, но не бъдете много настоятелни и не изисквайте задължително и тяхното участие. Грижете се за дихателните си органи.

Рак – 22.06 до 22.07
Много важно за вас днес е да не пилеете времето си в празни приказки. Наложително е да си свършите бързо и качествено работата. Ако участвате в някакви спортни състезания е най-вероятно да постигнете голям успех. Само се пазете от простуда.

Лъв – 23.07 до 23.08
За ваша изненада нищо от планираното няма да върви както трябва. Ще се наложи да реагирате бързо, да измисляте нови ходове, за да постигнете целите си. Това доста ще ви измори, но вие сте в добра физическа кондиция, само трябва да се нагласите емоционално, че така са обстоятелствата и вие трябва да се съобразите с тях.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят е добър за вас в личен план, забравете за малко деловите си задачи. Хората на умствения труд днес ще бъдат обхванати от творческо настроение. Не занимавайте всички със себе си, а се занимавайте сами. Бъдете мили и търпеливи към близките си.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ще е много положителен за хората, които се занимават със спорт. Все пак се съобразявайте, че е зимен сезон и не прекалявайте. Пазете се от простуда на дихателните пътища - няма и да усетите как ще си навредите, ако подцените това предупреждение.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ще ви донесе противоречиви емоции. Ще изпитате големи радости,  а от друга страна досада, защото ще се наложи да се занимавате с недотам интересни за вас неща. Прекарайте няколко часа сред природата - няма да изстинете толкова, а ще се разтоварите емоционално. Трябва, разбира се, да съобразите облеклото си и най-вече - носете шапка, колкото и да не обичате това.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес могат да ви случат неочаквани неща, но ги приемайте като нормални и реагирайте, както налагат обстоятелствата. Не се чувствайте длъжни да откликвате на всяка молба, която някой отправи към вас. Може и да звучи малко егоистично, но поставяйте на първо място своите интереси и тези на семейството си.

Козирог – 22.12 до 20.01
Приятна неделя се очертава за вас. Ангажиментите ви ще са много, но вие ще сте доволни, че има с какво да се занимавате. Погрижете се вечерта да отдъхнете и да се наспите добре, тъй като през деня няма да усетите умората, но тя се натрупва. Ще получите новината, която очаквате отдавна.

Водолей – 21.01 до 19.02
Много е възможно днес да се сблъскате с хора, с които няма да постигнете съгласие по важен въпрос. Не се ядосвайте. Отстоявайте позициите си и запазете спокойствие. Накрая ще излезете победител и без да хабите излишни нерви.

Риби – 20.02 до 20.03
Неделята няма да мине по плановете ви, защото към многото работа, която сте планирали, ще се добавят и неочаквани гости.  Може да се каже, че ще останете без сили от тичане през деня. Но пък ще ви е доста весело.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68