Tyxo.bg counter
Хороскоп - 5 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще се чувствате малко изморени тази сутрин, но трябва да сте безупречни днес в работата си. Това ще ви осигури по-силно влияние сред колегите и макар че вече имате авторитет сред тях, малко повече стабилност няма да навреди.  По обед ви предстои среща, която няма да ви изненада с нищо, но пък ще ви бъде много приятно.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес не се опитвайте да ставате приятел на всеки, който се завърти около вас. Най-после трябва да разберете, че хората имат и по-недостойни цели. Не си мислете, че истината е винаги такава, каквато на вас ви се иска. Ще ви струва много нерви едно неволно забавяне на документ. Преди да поемете към важна среща, помислете дали сте приготвили всичко необходимо.


Близнаци – 22.05 до 21.06
Очаква ви един напрегнат понеделник, но няма да ви затруднят много от задачите. По-скоро няма да ви стигне времето за всичко, което искате да свършите. Помислете как ще подредите ангажиментите си за цялата седмица, за да ви е по-лесно. Сами сте си усложнили живота, като сте поели пред приятел един ангажимент, който сега ви идва малко в повече. Има опасност от силни болки в гърба, ако днес се преуморите физически.

Рак – 22.06 до 22.07
Колкото и да ви е трудно, ще трябва да дадете отрицателен отговор по определен казус. Колебанията ви са неоснователни и е чудно защо досега не сте разрешили този въпрос. Приключете го и смело се заемете с по-важни за вас неща. При положение, че имате ясна представа за ситуацията, кажете си мнението, без да увъртате много-много. В противен случай си замълчете.

Лъв – 23.07 до 23.08
Бъдете по-хладнокръвни днес, ако ви изненадат с внезапна проверка. Няма да се зарадвате, но не бива и да коментирате много-много. Не си въобразявайте, че някой има нещо лично срещу вас, такива са обстоятелствата в момента. Важно е да разпределите правилно ангажиментите си за деня, но и за седмицата. Вероятни са остри болки в областта на гърдите.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес ще сте подвластни предимно на разума, а емоциите ще останат на заден план. Това е много добре за работата ви, която наистина е твърде много и ще изисква пълна мобилизация. Не допускайте намеса отстрана на колеги – само ще объркат нещо. Припомнете си внимателно какви обещания сте дали пред близките си, за да не изпаднете в конфузна ситуация вечерта, когато се приберете.

Везни – 24.09 до 23.10
Бъдете търпеливи и сдържани днес. Каквото и да мислите, каквото и да чувствате, не сваляйте усмивката от лицето си, не повишавайте тон за нищо. Този начин на действие ще бъде печеливш, макар че може и да не ви се вярва. Няма да ви е много трудно да се владеете, ако предварително проумеете защо се налага да правите това.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес ще бъдете малко неприятно изненадани, че плановете ви не се харесват на никого, идеите ви не срещат одобрение, а по-скоро пораждат напрежение. Ако сте убедени, че наистина сте предложили нещо добро, не се отказвайте. Можете обаче да постигнете повече с търпение, отколкото с кавги. Правете си добре финансовите разчети, тъй като сте склонни да харчите безотговорно днес.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Не си губете времето и силите да доказвате на някои хора очевидни неща. Само ще се ядосвате и накрая ще проумеете, че те или не са способни, или не искат да ви разберат. По-добре ще е да си намерите съмишленици и да свършите работата. Резултатите могат да се окажат доста по-убедителни от думите.

Козирог – 22.12 до 20.01
Не си позволявайте никаква арогантност в днешния ден. Подобна постъпка от ваша страна може да ви донесе големи неприятности. Ако ви подложат на внезапна проверка, приемете ситуацията като напълно естествена. Това ще озадачи началниците ви, но вие ще се справите блестящо.

Водолей – 21.01 до 19.02
Много важно за вас днес е да не пилеете времето си в празни приказки. Да мисли кой каквото иска за постъпките ви. За вас е наложително да си свършите бързо и качествено работата, а обяснения не дължите на никого. Вечерта бъдете с приятели – това ще ви донесе много радостни мигове и ще се повеселите от сърце.

Риби – 20.02 до 20.03
Не се ръководете днес от чуждо мнение, защото после ще съжалявате. Бъдете това, което сте. Работете, както си знаете. Дори наистина да ви дадат добри съвети, не изневерявайте на собственото си аз. Има опасност вечерта да влезете в конфликт с възрастен близък роднина, който много упорито ще се опита да ви наложи свое мнение. Не е нужно да отстъпвате, но не е нужно и да се карате с него.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68