Tyxo.bg counter
Хороскоп - 6 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Работата няма да ви върви особено добре, но в любовта може да ви споходи голяма радост. Занимавайте се с по-творчески неща, ще имате повече успех. Можете да направите интересни проекти, да фантазирате, макар че това не е силната ви страна. Пазете се от конфликти днес, не проявявайте сприхавост. Голям риск от заразяване - бягайте от подсмърчащи, кихащи и кашлящи хора.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес е ден, в който трябва много сериозно да владеете емоциите си. Наистина ви се струпват много задачи, но с нервничене няма да ги решите. Съществува голяма опасност да обидите хората, с които работите. Интуицията ви е много силна днес, доверете й се. Не искайте нищо назаем. Справяйте се сами, особено по финансови въпроси.


Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят е хубав за вас във всяко отношение. Редувайте физически труд с умствен, имате много енергия. Съвсем леко ще се справяте с най-разнообразни задачи. Излъчвате жизненост, омагьосвате околните, заразявате ги с настроението си. С любимия човек ще изживеете хубави мигове, възможно е да получите малък, но много ценен подарък. Не посещавайте днес зъболекар или поне отложете ваденето на зъб.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес много дейности от ежедневието ще ви се видят досадни и скучни. Вършете само най-наложителното. Отдайте се на по-приятни занимания, защото има опасност да се изнервите от досадата и да предизвикате конфликт. Не водете безсмислени разговори с колеги и роднини. Не капризничете постоянно. Май днес сте забравили за партньора си и не е изключено той да ви напомни за себе си с изненадваща агресия.

Лъв – 23.07 до 23.08
Склонни сте към прибързаност днес, има опасност да проявите грубост и агресивност към колегите и близките си. Овладейте емоциите си. Натоварете се с физическа дейност, спортувайте, плувайте – трябва да изразходите енергията си. Не започвайте важни нови начинания, не сте в състояние да огледате детайлно нещата. Бъдете внимателни, докато пътувате, и се въздържайте от пререкания с други шофьори.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес ще сте разсеяни и прибързани във всичко. Постарайте се да не допуснете големи грешки в документация. Преглеждайте всичко, което предавате или подписвате. Някаква тревога ви обхваща, помислете има ли сериозни причини за нея. Може би интуицията ви подсказва нещо. Вечерта при възможност се усамотете и си починете добре.

Везни – 24.09 до 23.10
През целия ден  няма да можете да се съсредоточите в работата си. Обхванала ви е апатия, ще се занимавате се с безсмислени неща. Не клюкарствайте днес, ще си чуете думите и то значително преиначени. С агресия няма да решите нито един от проблемите си. Има опасност да изпаднете в нервна криза, ако не намерите начин да се разтоварите.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес ще се държите малко странно. Няма да ви дразнят ситуации, които друг път ви изкарват от равновесие. Ще правите, каквото си наумите, но все пак се въздържайте да налагате грубо волята си над околните. Работата ще ви върви, пътуванията ще са ползотворни. В любовния живот – нищо ново, а вас започва да ви обхваща досада от поведението на партньора.

Стрелец – 23.11 до 21.12
През днешния ден е по-добре повече да работите и по-малко да говорите. Ако се съсредоточите, ще свършите важни неща, които ще ви донесат и парични постъпления. Контролирайте емоциите си, не критикувайте постоянно другите, не изяснявайте отношения нито на служебното място, нито в семейството. Имате нужда от самоконтрол, от подреждане на мислите и избистряне на отношенията си с някои хора, но не обсъждайте с никого това.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес ще бъдете много динамични, но трудно ще организирате нещата си. Ако успеете да преодолеете прибързаността си, ще свършите успешно много от задачите си, което ще ви освободи време в идващите дни. Не позволявайте на работното място да ви губят времето с празни приказки, само за да не обидите някого. В дома си също ще демонстрирате разпиляност, пропуски в поети домашни задължения. Това може да породи напрежение.

Водолей – 21.01 до 19.02
Изпълнени сте с енергия, имате намерение да направите съществени промени в живота си, но внимавайте да не извършете необмислени постъпки. Днес не ден за кардинални промени. Ограничете се до текущите си задачи. Можете да обсъдите плановете си с добри приятели. Изслушайте ги внимателно и обмислете съветите им. В любовния живот не се очертават особени вълнения.

Риби – 20.02 до 20.03
През целия ден няма да намерите емоционално равновесие. Дразните се, че нещата ви не се получават както искате, но вината е във вашата нетърпеливост. Същото е и положението в любовните ви преживявания. Проявете търпение и такт, не изисквайте от партньора да мисли като вас, да се съгласява с всяко ваше решение. Има опасност от сериозен конфликт.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68