Tyxo.bg counter
Хороскоп - 7 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Поставили сте си важна цел за този ден, но внимавайте какви средства ще използвате за постигането й. Трябва да сте на първо място почтени, а на второ, да не прибързвате. Имайте достатъчно търпение и ще успеете да я постигнете. Не позволявайте на хора, които ви завиждат, да се месят в семейните ви работи. Това ще доведе само до неприятности.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес не бъдете вироглави и се вслушвайте в съветите на хора, които ви учат да сте по-търпеливи и сдържани. С лошо няма да постигнете целите си, но с търпение ще успеете. Все още сте под влияние на емоции от предишния ден. Овладейте ги вече – каквото е станало, е минало.


Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес можете да се окажете крайно емоционални точно когато не трябва. Бъдете нащрек за ставащото около вас, но въобще не си наумявайте, че то цели да ви навреди. Такова нещо може да роди само вашето въображение – никой не ви мисли злото. Мъглата може да навреди на здравето ви, така че бъдете предпазливи, когато сте навън.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес, ако сте внимателни и реагирате правилно, можете да постигнете много, а и да получите дар от съдбата. Така ще се стекат обстоятелствата около вас, че сами ще се изненадате от леснотата, с която ще решите някои проблеми, виждащи ви се доскоро твърде големи. Вечерта ви очаква една много приятна изненада от страна на близките ви. Покажете им открито своето задоволство.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ще имате един интересен ден по-скоро в личен план. Съвсем изненадващо ще ви се отвори възможност да създадете една романтична връзка. Ако се страхувате от бъдещето, като нищо ще провалите нещо, което би могло да ви донесе много радост занапред.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес избягвайте публичните спорове, защото има голяма вероятност да демонстрирате некомпетентност. Не подценявайте събеседниците си и бъдете по-сдържани. Не сте изпълнили обещание към близък човек и е много вероятно той не само да ви напомни за това, а и да ви се обиди.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес ще осъществите много от целите си, но не проявявайте нетърпението си публично. Дори да ви се струва, че всичко върви много бавно, това не е така. Нещата около вас следват своя естествен ход, само вие сте прекалено припрени.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Най-добре ще е за вас през този ден да се занимавате само със своята работа, като се постараете да не се заплитате в каквито и да е интриги. Обмисляйте добре действията си, не бива да давате повод за укори. Посетете болен приятел - той има нужда от морална подкрепа.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес бъдете много активни и ако ви осени идея за разширяване на полето ви за изяви, обмислете я добре. Може да се окаже, че сте стигнали до твърде интересно прозрение. Пазете гърлото си от простуда.

Козирог – 22.12 до 20.01
Пазете днес дистанция от хора, които ще се опитат да ви оплетат в интригите си. Не вярвайте на рекъл-казал, а само на това, което видите със собствените си очи. Ще имате колеги, които ще се опитат да ви привлекат на своя страна в разправии заради личните  си интереси.

Водолей – 21.01 до 19.02
Бъдете по-сдържани днес в изразяване на емоциите си. Не разкривайте пред всеки какво ви вълнува, особено ако касае бъдещата ви кариера. Можете да споделяте подобни мисли само с много доверени хора. Болки в гърба ще ви тормозят целия ден. Не се претоварвайте физически.

Риби – 20.02 до 20.03
Ще сте твърди щастливи днес, ако успеете да постигнете важни служебни цели, тъй като от това зависи кариерата ви. Все пак не действайте арогантно и не обиждайте хората около себе си. Внимавайте, когато слизате от превозни средства - вероятността за травми в краката е голяма.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68