Tyxo.bg counter
Хороскоп - 8 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Четвъртъкът ще бъде значително добър за вас. Повече резултати ще има, ако си направите една сериозна равносметка за изминалите дни и планирате тези до края на седмицата. На служебното място нещата вървят без особени проблеми. Ако загубите документ, не се притеснявайте, ще го откриете лесно. Не предприемайте никакви инициативи в любовта, оставете нещата да се развиват сами.

Телец – 21.04 до 21.05
Добър четвъртък ще е този само в делово отношение, но не и в любовта. На работното място всичко ще е спокойно, няма да има дразнители около вас. Не се стремете да свършите всичко, работете с умерено темпо и отхвърляйте най-съществените задачи. В любовта не допускайте конфликти, не коментирайте миналото, не изисквайте да приемат решенията ви за правилни. Оставете партньорът ви да решава сам за себе си какво желае. Малка искра е нужна да пламне голяма караница помежду ви.


Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес работния ден няма да ви донесе нищо особено, ще вършите спокойно ежедневните си задължение. Повече емоции ще имате в дома си. Възрастни роднини ще имат нужда от вас и ще потърсят помощта ви. Децата ви ще ви изненадат и зарадват с интересни новини. Партньорът ще ви поднесе приятна изненада. Пазете здравето си през този ден. Има опасност от заболявания на дихателните пътища или обостряне на стари заболявания. Реагирайте своевременно.

Рак – 22.06 до 22.07
Днешният ден няма да е много ползотворен за вас в делово отношение, просто защото не ви се работи. Не се отдавайте изцяло на бездействие, някои задачи не търпят отлагане и ако не ги свършите, ще загубите значителна сума пари. Не позволявайте да ви въвлекат в конфликти, малко сте раздразнителни и ще изречете ненужни грубости. Най-добре ще е да игнорирате всеки, които ви натоварва по някакъв начин.

Лъв – 23.07 до 23.08
Настроени сте за работа, ще ви се отдават лесно нещата, но не се преуморявайте. През деня ще ви идват много идеи, но не бързайте да ги осъществявате. Не ги споделяйте все още с колегите си, някои от хрумванията си сами ще отхвърлите през идващите дни, защото са малко фантазьорски. В семейството бъдете сдържани, не избухвайте. Не мислете, че всички искат да ви критикуват.

Дева – 24.08 до 23.09
Този четвъртък не е ден, в който ще имате желание за работа, но имате много задължения. Не си губете времето с безцелни разговори и дълги престои в кафенета. Ще се справите на прилично ниво с всичко. Не отказвайте, ако ви предложат задача, свързана с пътуване. Ползите ще са две – ще напуснете работното място, което ви е досадно днес, и ще изпитате удоволствие от шофирането.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ще е успешен в делови план. Лесно ще се справяте със задачите на работното място. Публично ще ви засвиделстват признание. Това може да настрои колеги срещу вас, но не им обръщайте никакво внимание. Днес не разчитайте на интуицията си, обмисляйте всичко. Не трябва да допускате грешки, ще имат последици.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес ще имате много задачи, но не и настроение за работа. Не ви липсва енергия, но предпочитате да се занимавате само с приятни за вас работи. По-добре ще е да се мобилизирате в сутрешните часове и да не изоставяте служебните си ангажименти. В любовта се очертават много интересни неща. Ще получите важно предложение от партньора. Той като че ли чете мислите ви. Действайте само според личните си интереси.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Силен ден в делови план. Работата, с която се заемете, ще върви леко. Ще бъдете много прозорливи, бързо ще използвате информация, която получите. Малко укротете творческите си планове, не можете да свършите всичко в един ден. В дома си бъдете деликатни към близките, има опасност да обидите някого, макар и несъзнателно. Не изричайте всичко, което ви дойде на ум.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес е много силен ден за вас, ако сте човек на изкуството. Хрумват ви нестандартни неща, имате великолепни идеи. Обмислете ги, даже ги запишете, за да не пропуснете в идните дни някоя от тях. Днешните ви идеи могат да ви донесат признание след време. Възможно е да получите днес предложение за по-висок пост в службата. не бързайте да приемате, обмислете задълбочено плюсовете и минусите.

Водолей – 21.01 до 19.02
В този ден ще ви е трудно да се съсредоточите, а е наложително да успеете. Имате много работа и ако не я свършите, е възможно наказание по административен път. Не си позволявайте конфликти с никого. Има вероятност да ви поканят на гости тази вечер, но по-добрият вариант е да си останете в дома. Имате нужда да си починете и да преосмислите някои от плановете си.

Риби – 20.02 до 20.03
Днешният ден е много важен за вас. Можете да промените живота си, ако докажете, че сте достатъчно компетентни в службата си. Не пропускайте този шанс и бъдете много прецизни, когато ви поискат мнението по делови въпроси. Пред вас се очертават промени и в личен план. Възможно е да смените жилището си. Четете внимателно всичко, което подписвате.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68