Tyxo.bg counter
Хороскоп - 9 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете  заети с много разнообразни задачи. Докато помагате на колегите си, е вероятно да пропуснете важна своя работа. Не бъдете разсеяни, ако работите с пари – няма да ви излязат сметките. Не пилейте пари за безсмислени неща, трябват ви за много по-важни работи в близко бъдеще. Внимавайте, ако пътувате вечерта, всяко превишаване на скоростта може да ви създаде неприятности с властите.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес бъдете по-внимателни на работното си място. Разсеяността ви може да доведе до  неприятности и конфликти с началниците. Вечерта е вероятно да се натъкнете на открито показано недоволство от постоянния си партньор. Знаете, че направо сте виновни, само няма да си спомняте добре какво точно сте обещали.  Контролирайте кръвното си налягане и не се излагайте на силно слънце – здравето ви не е в отлично състояние.


Близнаци – 22.05 до 21.06
Не забравяйте днес да предадете документация, която е с определен срок. Малко ще сте  разсеяни.  Имате нужда от някакво разнообразие. Вижте се с приятели, отидете на кино, на разходка. Потиска ви нещо, но не откривате точно какво. Ако наистина нещо ви тормози сериозно, ще е по-добре да поговорите с близък човек.

Рак – 22.06 до 22.07
Ще сте изнервени  още от сутринта, а това може да доведе до непредвидими ситуации на работното ви място. Работете самостоятелно, не се месете в чуждите работи. Не влизайте в конфликти – особено с жени.  Вечерта се разходете по-дълго време и постепенно ще се успокоите.

Лъв – 23.07 до 23.08
Няма да се чувствате енергични сутринта.  Към обяд ще сте вече значително изморени и ще е добре да си починете, например на разходка, сред приятелска компания. Не бързайте за нищо днес, не давайте пари назаем. Не консумирайте алкохол и следете кръвното си.

Дева – 24.08 до 23.09
От сутринта бъдете внимателни и много сдържани. В конфликтни ситуации не вземайте ничия страна. Не противоречете на хора, с които искате да запазите добри отношения. Не пътувайте с обществен транспорт. Вземете бързо мерки, ако ви се вие свят.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес ще работите трудно и постоянно ще забравяте нещо. Пишете, ако знаете, че можете да пропуснете нещо от изключителна важност за работата си. И не забравяйте да поглеждате записките си! Вечерта си дайте пълна почивка и не позволявайте да ви натоварват с дребнави разправии, които просто нямат никакво значение за никого от близките ви.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Не обръщайте никакво внимание на хора, които не знаят какво всъщност искат, но постоянно се опитват да ви привлекат на своя страна. Най-добре ще е да запазите неутралитет и да се занимавате със своята работа, която и без това не е малко. Погрижете се за една приятна вечер с компания, която наистина харесвате. Само не прекалявайте с алкохола - после ще ви е неудобно от хората в компанията ви.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще бъдете в отлична кондиция днес и бързо ще се справяте с всички задачи. Не се залавяйте обаче с нови и големи проекти. Сами си измисляте работа постоянно, но през този ден ще е по-добре да се въздържате от новости, а да довършите започнатите дела. Очаквате значима сума пари, но няма да я получите днес.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще реализирате отдавнашен свой проект.  Голяма е вероятността да подобрите и материалното си положение, но има също толкова голяма вероятност да ви измамят с плащането. Денят е подходящ за спорт, за срещи с приятели. Избягвайте новите запознанства.

Водолей – 21.01 до 19.02
Не забравяйте днес, че имате служебни задължения. Цял ден ще се опитвате да си намирате странични занимания, но това може да не се понрави на началника ви. Ако сами сте си началник, се пита кой ще ви изпълни плановете. Вечерта бъдете любимия си човек.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят няма да ви донесе много ползи, но и няма да се претоварите с работа. Ще се чудите целия ден с кого да побъбрите, но не се хвалете, не се подавайте на провокации. Вечерта ви очакват мили моменти с любимия човек, но му обърнете достатъчно внимание, а не се занимавайте само със себе си.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68