Tyxo.bg counter
Хороскоп - 10 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Днес ще ви завладее весело настроение и това е чудесно, но се постарайте да не пропуснете важна служебна среща, която точно вие сте си назначили в събота. През целия ден ще сте малко несериозни, което би могло да ви подтикне към необмислени изказвания. Преценявайте дали всичко, което ви хрумне, трябва да казвате на момента. Отнесете се достатъчно сериозно и към семеен проблем и се изяснете с близките си, защото те се дразнят от вашето нехайство по важен за тях проблем.

Телец – 21.04 до 21.05
Колкото и да сте заети днес, намерете време за среща със стари приятели. Това ще повиши настроението ви, а е много възможно да бъдете поканени за участие в купон. Има хора, които високо ценят способностите ви и точно един разговор с тях може да ви отвори вратите за нова изява в края на годината, макар че на пръв поглед всичко се говори така, между другото. Не подценявайте информацията, която получавате, независимо че не е по официален път.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес трябва да посветите повече време на по-младите членове на семейството си, независимо колко голяма е вашата служебна натовареност. Погрижете се да се разведрите малко. Не сте в отлично настроение, а нямате сериозни причини за тъга.очаквате да получите добро заплащане за положен от вас труд, но накрая сметката ще покаже, че не сте получили достатъчно.

Рак – 22.06 до 22.07
Вие ще сте силно емоционални през целия ден и много неща няма да ви правят впечатление, докато други ще са обект на всичките ви мисли. Това може да се отрази на работата ви и ако тя е свързана с документи и справки, трябва да се съсредоточите. Вечерта ви очакват приятни моменти с близките хора, но не проявявайте капризи. Ако съботата наистина е почивен ден за вас, отдайте се изцяло на любимите си занимания.

Лъв – 23.07 до 23.08
За вас се очертава един натоварен, но приятен ден. Има опасност да прекалите с критиките към околните. Повече се вълнувате от дребни неприятности, а около вас ще се случват и много хубави неща. Бъдете по-отворени към предпразничните вълнения на останалите хора.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят ви ще е успешен и може да се каже, твърде забавен. Помислете дали не пропускате важна среща по обяд и дали наистина сте изпълнили всички важни служебни задачи. Тъй както сте настроени да се забавлявате, е възможно да изпуснете някои от служебните си ангажименти от контрол. Никой не ви е виновен, че тази събота е работен ден.

Везни – 24.09 до 23.10
Каквото и да се случва на работното ви място, гледайте с насмешка на негативите. Радвайте се, че наближават празници, погрижете се да помогнете в семейната подготовка за коледните дни, пък който иска да ходи 8 часа намусен из офиса. Не се поддавайте на киселите настроения на колегите си.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Ще бъдете в добра физическа и емоционална кондиция в днешния ден и даже голямата ви заетост няма да ви изнерви. Каквото и да се налага, вършете го с мисълта „за добро е” и не си разваляйте настроението. Потърсете начин да се свържете със стари приятели – един разговор с тях ще ви се отрази чудесно.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще сте много енергични и дейни през този ден и ще заразявате всички с веселото си настроение. Колкото по-ведро се отнасяте към ставащото на работното ви място, толкова повече ще печелите симпатиите на колегите си. Помислете дали добре сте планирали празничните дни, някоя нова идея може да ви хрумне.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще прекарате деня много приятно, но е необходимо още от сутринта да се отърсите от тревоги, свързани със служебни задължения. Или ги изпълнете навреме, или забравете въобще за тях. За повечето от представителите на зодията коледните празници вече започват.

Водолей – 21.01 до 19.02
Колкото и да не ви се иска, денят ви ще е изпълнен с много работа. Постарайте се да си създадете добра организация, за да приключите в рамките на работния ден и да не мислите след това за несвършена служебна работа.

Риби – 20.02 до 20.03
Бъдете по-позитивни в този ден. Макар и доста натоварен, той все пак ще свърши. Какво да се прави - дори да сте свикнали в събота да почивате, днес няма да е така. От вас зависи как ще гледате на повечето си задачи – дали като голямо бреме, или като рутинни задължения.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68