Tyxo.bg counter
Хороскоп - 13 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Денят предполага успехи в духовните дейности. Не се ядосвайте за нищо, което ви се струва неправилно в службата ви. Първо помислете дали вие оценявате правилно ситуациите и не проявявате прекалена мнителност. Уважавайте труда на хората около вас и бъдете толерантни към някои техни грешки. Колкото сте по-деликатни, толкова по-успешно ще се справяте с всичко. Пазете се от преяждане, особено с мазни храни.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес е благоприятен ден да помислите за собствено си усъвършенстване в професията. Ако ви предложат да посетите някакъв семинар или курс, не отказвайте. Добре ще е да се поучите и от по-опитните от вас. Когато трябва да дадете мнение по служебен въпрос, се старайте да не засегнете някого с необмислена критика. Вечерта ще се чувствате силно изморени физически, но ще бъдете доволни от свършеното през деня.


Близнаци – 22.05 до 21.06
От сутринта ще е необходимо да сте в пълна мобилизация на силите. Ще ви е нужна подкрепа от инициативен и толерантен човек. Работете съвместно с целия екип, тъй като ще сте натоварени с много задачи, чието изпълнение практически е колективно. Вечерта ще усетите спад във физическите си сили, но не бързайте с приема на лекарства. Помислете пиете ли достатъчно вода през деня и дали не сте допуснали дехидратация. Не се заблуждавайте, че в студено време не е нужно да приемате повече течности.

Рак – 22.06 до 22.07
Ако възникнат спорни въпроси между вас и бизнес партньорите ви или колеги, ще е по-добре  да бъдете максимално толерантни. Само с точни аргументи ще успеете да докажете правотата си, ако въобще сте прави. Не забравяйте, че понякога мотивите за действие са различни, а и всеки има свой метод на работа. Не проявявайте капризи, не се сърдете на никого. Днес чарът ви ще е непобедим, ако проявявате добротата си към всеки.

Лъв – 23.07 до 23.08
Бъдете коректни и не се опитвайте да злепоставяте колегите си, говорейки зад гърба им. Нищо няма да спечелите от подобно поведение, ще пропилеете много време, а работата ви може да остане несвършена. Ако ви се отдаде възможност за повишаване на квалификацията ви, възползвайте се. Помислете дали не сте забравили съществена домашна задача, отговорността за която сте поели сами. Едно неизпълнение от ваша страна на това обещание може да създаде напрежение в дома ви.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес не е препоръчително да се опитвате да променяте хода на събитията. Оставете нещата да се развиват спокойно и ако работата ви върви трудно, приемете това спокойно. Не интригантствайте по никакъв повод и бъдете толерантни към грешките на хората от колектива, в който работите. Ваш близък ще ви зарадва с много приятна новина късно вечерта.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще получите едно много интересно предложение за професионално усъвършенстване чрез допълнително обучение в друг град. Не бързайте с решението. Поискайте достатъчно време да обмислите всичко на спокойствие. През деня се погрижете да постигате съгласие с хората от екипа си, без да влизате в излишни спорове. Малко ще сте разсеяни, но това няма да ви пречи по същество на работата.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес бъдете толерантни към хората, с които работите и не коментирайте техните грешки публично. Занимавайте се с важните за вас неща, вършете си работата така, че вие да сте доволни от себе си. Имайте предвид, че в този вторник ще се наложи дълго да обикаляте магазините. Въоръжете се с търпение.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще възникнат непредвидени трудности около проект, с който се занимавате отдавна. Не реагирайте спонтанно, а добре обмислете какво точно да промените. И без това имате достатъчно време за реагиране - никой не ви гони. Не бързайте да споделяте затрудненията си с всеки. Това няма да е добре за работата ви.

Козирог – 22.12 до 20.01
Струва си точно днес да се заемете с важна за вас дейност, но само ако сте обмислили всичко в детайли. Нямате ли ясна концепция, не бързайте да действате. Последиците могат да ви създадат големи затруднения в близките дни. Погрижете се отговорно за здравето си - не сте в отлично състояние, а не обръщате внимание на това и целия ден ще усещате дискомфорт.

Водолей – 21.01 до 19.02
В този ден проявете търпимост към грешките на колегите си. Помагайте на по-затруднените да си свършат работата, особено ако са отскоро в екипа ви. Ще ви се отдаде възможност да решите сложни проблеми на работното си място, а това ще ви донесе голямо удовлетворение.

Риби – 20.02 до 20.03
В днешния ден не си позволявайте грубост към никого. В личния ви живот има някакво объркване, за което имате и вие вина. Един спокоен разговор с любимия човек ще помогне да възстановите хармонията помежду си. Леко изморени ще се чувствате през целия ден, но нищо сериозно не заплашва здравето ви.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68